Mi az a gépzsír? Sejtem mi az de inkább mondjátok már meg túl buta vagyok hozzá. XD
Figyelt kérdés
annyi helyen olvastam már ezen az oldalon de nemtudom mi az....segítsetek kicsit..:)2009. nov. 10. 20:06
2/23 anonim válasza:
egy a puruttya.hu -n használt kifejezés :D
3/23 A kérdező kommentje:
jó de mit jelent?nehéz leírni??XD
vki írja már le télleg agyhalott vagyok...XD
2009. nov. 10. 20:10
6/23 anonim válasza:
Különösebben semmit nem jelent, talán a "zsííír" kifejezésnek egy továbbfejlesztett változata, de a puruttyások valamiért igen humorosnak találják.
8/23 anonim válasza:
Azért találják humorosnak, mert a suttyója még nem találkozott vele, tényleg nem tudják mi az, hallottak egy új szót, ezzel már megduplázódott a szókincsük, és erre marha büszkék:D
9/23 anonim válasza:
Bakker ennyire nem tudjátok?A gépzsír a bármily hihetetlen a gépek mozgó alkatrészeinek a kenésére való,ahová az olaj nem jó az állaga kb olyan mint a lekváré,és ez akadályozza meg,hogy az egymáson mozgó vas koptassa egymást mint pl fogaskerék, dugattyú.
10/23 anonim válasza:
hihetetlen h mennyire balf*sz emberek vannak. Te hogy vagy életképes?? És itt nem az a szörnyű hogy nem tudod mi az a gépzsír, mert mindenkinek van olyan dolog amit nem tud, de ez itt a k*rva internet bazze, ne légy már béna! [link]
0,22 mp volt megtalálni a guglinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!