Ingatlanhitel felvilágosítás GYORSAN?
Adott egy ház amit meg szeretnék venni.Se önerőm se ingatlan nincs a nevemen.Olyat lehet e csinálni hogy azt a házat felajánlani fedezetnek amit meg szeretnék venni, ha igen hogy?
PL.: én adok a tulajdonosnak 200 ezret ügyvéd előtt és az adásvételit megírva a nevemre kerülne a ház a szerződésben pedig fel lenne tüntetve hogy a maradékot akkor fizetem ki ha megkaptam a hitelt.Ez így működhet vagy nem lehetséges ilyen?Valaki vásárolt már így ingatlant vagy akármit?nagyon fontos lenne egy kis felvilágosítás +1-2 jó tanács
Vehetsz fel hitelt új/használt ingatlan vásárlására, ha hitel képes vagy, azaz van jövedelmed, és nem vagy bar listás...
Bővebb információ a hitel fajtájiról, és mikéntjéről, a bankok adnak egy rakat apró betűs kritériummal...
Ez akkor működhet, ha vagy önerőd van, vagy még egy ingatlanod, amit szintén zálogként felajánlasz. Ugyanis a ház vételára nem azonos a hitelfedezeti értékével, tehát arra az egy házra nem kaphatsz akkora hitelt, amennyiért a házat veszed.
Plusz megfelelő jövedelmed kell hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!