Miért van ilyen érzésem?
Figyelt kérdés
Most vagyok 8.-os, de nem akarok elballagni.Nem is úgy az osztály miatt hanem, mert annyira köt minden az épülethez és nagyon rossz arra gondolni , hogy jövő szeptemberben már nem itt leszek.Tanárok is hiányozni fognak nagyon.Bár néha azt mondom, hogy utálom mindet azért igazából nem így van. Komolyan sokszor a sírás kerülget, ha a ballagásra gondolok. Meg olyan rossz lesz, hogy nem a megszokott emberekkel fogok beszélgetni.El se tudom majd képzelni, hogy lesz-e ott legjobb barátom akivel őszintén nevetek...stb.Félek attól is , hogy mivel a legjobb barátnőm máshova megy, ezért teljesen elfelejt, talál mást és azt se fogja tudni kivagyok. Mert mindig ezt hallom szinte, hogy az általánosban akik jóban voltak és más-más suliba mentek azok egy idő után eléggé eltávolodtak egymástól. Nektek nem volt rossz érzés ballagni? Otthagyni mindent?Visszajártok még néha?Hogy felejthetném el ezt ? Mert ez, ha kihat majd az első héten akkor rossz benyomást fogok kelteni. Nem akarok új iskolatársakat/tanárokat.Emiatt meg senkit se fogok szimpatikusnak tartani tudom magamról. Pedig én szeretnék megnyílni meg ilyesmi.2013. okt. 12. 16:10
1/3 anonim válasza:
Ez teljesen természetes ilyenkor, mindenki belegondol, hogy milyen lesz egy új közösségbe kerülni és új emberek, tanárok közt, új iskolába járni. Legyél mindenkivel nyitott, és akkor nem lesz gáz. A barátnőddel meg ha nem akarod, hogy a barátságotok tönkremenjen, akkor te tégy érte, szervezz vele programokat és akkor megmaradtok jó barátok. :D
2/3 anonim válasza:
én most fogok ballagni, és engem is zavar, hogy többé nem látom a régieket, pedig mindegyik piszkált... mégis hiányozni fognak :/
3/3 anonim válasza:
Na milyen neked a gimi?:)
Amugy en is pont ebben a helyzetben vagyok..:/ hihetetlen hogy mar csak 9 nap es vege ennek.:'(((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!