Minek neveznétek? és mit tegyek?
Figyelt kérdés
van egy fiú, aki hát, nem is tudom pontosan.. "tetszik" talán, nem vagyok szerelmes ezt tudom.De egyszerűen minden perceben azt kívánnám h legyen mellettem és beszélgessünk hogy elmeséljem neki a napom ő is az övét:) hogy együtt menjünk el egy buliba, vagy bárhova.. /ne értsetek lécci úgy h szerelmes vagyok mert nem vagyok az, de tudom h az lehetnék belé/ mert hát nem szoktunk beszélgetni.. régebben láttam suliban és akkor ugy látásbol mondtam h jó pasi:) és aztán nyáron voltam egy buliban amiben ő is ott volt és nem tudom hogyan kerültünk össze (hisz nem ismerjük egymást) de valahogy mégis.. és másfél óráig beszélgettünk (bár nem nagyon emlékszek sajnos erre) és smároltunk is:) és azóta se beszéltünk.. de egy következő buliban a legjobb haverja odajött hozzám és beszélgettünk (persze a fiú is szóba jött/ an egy osztálytása aki tetszik neki de a lányt hidegen hagyja/ és aótaa is beszélgetek a legjobb barátjával) persze a sráccal azóta se beszéltünk de szoktam látni az iskolában meg iskolán kívül is h bámul.. és most igazábol azt e tudom h mit érzek mert nem szeretem,de vele akarok lenni és tudom hogyha megismerném szerethetném, és hogy igazábol mit is tegyek? felejtsek, várjak?2013. okt. 11. 21:25
2/5 A kérdező kommentje:
16
2013. okt. 22. 19:39
3/5 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy jó az a pasi, ha még nem is beszélgettetek? -.-"
Akkor mondd, hogy jó a pasi, ha már beszélgettetek!
VIGYÁZZ!
Mivel még ő is tizenéves, TÉGED BÁRMIKOR DOBHAT, HIÁBA JÓKÉPŰ!
Ne csak külsőre ítélkezz, ISMERD KI BELSŐLEG IS!
Jó, fontos a külső, de nehogy csak a helyesek legyenek előnyben, hanem az átlagosak is!
4/5 A kérdező kommentje:
bélgettünk már egy buliban, vagy másfélóráig beszéltünk és 1x nem engedte h elmenjek.. meg egy másik buli után nagyon részeg volt és én vitettem haza és akkor is beszélgettünk egy kicsit..és a legjobb barátja elszolta magát h elég gyakran szóba jövök köztük..(bár ez lehet rossz és jó is)
2013. okt. 26. 20:08
5/5 A kérdező kommentje:
illetve még néha ugy "beszélgetünk" h a legjobb barátjával mikor beszélek ő néhány mondatom bemásolja a srácnak és aztán a legjobb barátja bemásolja nekem a választ..
2013. okt. 27. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!