Hogyan álljak fel innen? Nem bírom.
Mit értesz azalatt hogy semmit nem raktál még le az asztalra? Még nem is nagyon volt mit. Esetleg érettségit.
Végül is miből szeretnél felállni? Depressziós vagy, vagy más lelki betegséged van? Én az irományodból annyit szűrtem le biztosra hogy magányos vagy, és önbizalomhiányod van.
Ismerd meg magadat,biztos van érdeklődési köröd, meg amihez értesz is. Keress valami közösséget ahol olyan dolgot lehet csinálni ami téged érdekel. Pl ha szeretsz focizni, akkor járj el edzésekre. Persze ez csak egy példa.
Itt az internet is ahol van rengeteg ember, és ha 100 jelöltből 1-el összetudsz barátkozni az már megérte.
Járj el edzeni, és akkor az önbizalmad is helyrejön.
Ha meg rosszak a körülmények otthon, akkor keress munkát és lépj le.
Szóval most hosszan kifejtve leírtad, hogy csak felületes kapcsolataid vannak, de szeretnél mélyebb emberi kapcsolatokat is. :D
És mit gondolsz eddig miért nem sikerült ilyen kapcsolatokat kialakítanod?
Magadban látod a hibát vagy másokban?
Ők nem nyitottak feléd... vagy te nem nyitottál mások felé?
Esetleg valami bajod volt velük, vagy nekik volt veled?
Az mindenképp előnyös, hogy elhagytad a WOW-ot, mostmár csak keresned kéne valami más programot. Bár sajnos túl sok alternatíva nincsen. Itt nem arról van szó, hogy ide vagy oda el kell menned, mert attól hogy elmész edzésre vagy sétálni, még nem lesznek barátaid. Tapasztalatból beszélek, én is ugyanolyan cipőben járok mint te. Egyszerűen csak várni kell arra, hogy majd lesz valaki, akihez tartozhatsz! (akár szerelem, akár barát). Persze, minden adódó alkalmat ki kell használni, néha még bulizni is el kell járni, mert soha nem lehet tudni...
Mindenekelőtt azonban türelem és kitartás kell! :) Ha van még kérdésed, írj bátran.
21f
Tedd amit szeretsz(wow-oz ha úgy tetszik), legyen önbecsülésed (az egó jó amíg nem válsz beképzelté) és légy nyitott az értelmesebb emberekhez a többit szard le ne vesztegesd rájuk az időt!A lényeg hogy önmagadért szeressenek máskülönben nincs értelme.Próbálj hasonló érdeklődésű embereket találni!Bár tudom ez nem könnyű.
türelem és kitartás ;)
(17f undead warlock)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!