Mire ez a nagy vámpírmánia?
Figyelt kérdés
2009. nov. 10. 09:11
11/23 anonim válasza:
A vámpírok (a nyak kiszívása, a nyak harapdálása) miatt valamilyen szinten szex szimbólumok is...
A szex általában egy kedvelt, imádott dolog, tehát a vámpírizmus is...
12/23 anonim válasza:
15:08-nak:Én azt hiszem hogy az első csoportba tartozom...nagyon imádom a vámpíros filmekt de jobban érdekel a vámpíroknak a történelmi/mitológiai háttere.
13/23 anonim válasza:
Nomeg ott van a 16 részes Anita Blake sorozat, elég csak bemenni egy könyvesboltba, láttam már szexi-vámpír-cosmólány-kalandjai-szerű szart is :D
14/23 anonim válasza:
kb 5- 6 éves lehettem, amikor mamámnál aludtam és ő nézte az Interjú a vámpírral-t. Persze én külön szobában voltam. Úgy gondolta már alszom, mivel elég késő volt. Persze hogy nem aludtam. Az szoba ajtóban leültem és néztem. Szóval én azóta szeretem:) Persze már sikerül beszerezni 17 éves létemre könyvben és filmben is. De ettől függetlenül az Alkonyatot és a The Vampire Diaries-t is szeretem. Nekem teljesen mindegy. A lényeg, hogy tettszen:)
15/23 anonim válasza:
Mindigis voltak vámpírimádók,erre mostanában tényleg az Alkonyat miatt tevődött nagyobb hangsúly - bár azt nem is igazán mondanám vámpírtörténetnek... :D
A vámpírok már régóta nagy kedvenceim, fogalmamsincs, mikor alakult ki bennem, de így van, és érdekel bármi, ami velük kapcsolatos. /kivéve az tvájlájtot./
Sokan úgymond "menőnek" tartják a vámpírokat - az éjszaka teremtményei, csupa rejtély, misztikum, vagyis egy teljesen más világ.
Az a kár, hogy mostanában inkább "reklámcucc" vált belőle, és kevés az igényes,jól megírt vámpírkönyv, film...
16/23 A kérdező kommentje:
A Darren Shan óta kicsit változott a véleményem. De ez csak az igazi, és nem a nyáltenger vámpírokra igaz.
2010. márc. 30. 11:57
17/23 anonim válasza:
Én még mindig a Darren Shanre szavazok...ott legalább nem nyálcsorgatás megy. Persze a végefelé kicsit elvitte magát az író...de akkor is jó a sztori. És furcsa mód a Darren Shan könyvek után nem volt akkora érdeklődés a vámpírok iránt. Hangsúlyozom itt csakis a D.S. könyvekre gondolok, nem a filmre. A film 1 rakás szemét.
18/23 anonim válasza:
Én imádom a Twilight saga-t!!! Szentem naon jó! nem az a hülye folyik a vééééér- jellegű story, hanem tök jó szerelmes történet. ;)
19/23 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, az emberek régen azért szerették a vámpírsztorikat, mert folyt a vér, s nem a nyál.
2010. jún. 20. 17:29
20/23 anonim válasza:
olvassátok Bram Stoker Draculáját! AZ vámpírstory
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!