Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mire ez a nagy vámpírmánia?

Mire ez a nagy vámpírmánia?

Figyelt kérdés
2009. nov. 10. 09:11
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
82%
Az alkonyat mániás tinilányokra gondolsz? Akik egy komolyabb vámpírfilmtől sírva fakadnak?:D
2009. nov. 10. 09:34
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem a vegetáriánusokat! Mivel húsevő vagyok, a filmet sem láttam még, ehhez nekem gyomor kell..
2009. nov. 10. 10:04
 3/23 anonim ***** válasza:
86%
ehhez a filmhez nem kell semmi gyomor!
2009. nov. 10. 10:07
 4/23 anonim ***** válasza:
90%

olyan nagy mánia nincs.

van egy könyvsorozat 4 résszel, ebből van eddig 3 film (ebből egy jövőre) van az HBO True Blood sorozata (ami szintén könyvönsorozaton alapul) és van egy The Vampire Diaries című sorozat. kb. ennyi.

2009. nov. 10. 10:53
 5/23 anonim ***** válasza:
90%
Fokhagyma eladó, nagy tételben is.
2009. nov. 10. 12:41
 6/23 anonim ***** válasza:
80%
Fokhagymát ettem, félj!
2009. nov. 10. 13:51
 7/23 A kérdező kommentje:
Nem csak az Alkonyatról van szó, de ahogy itt fenn olvasom, nagyon sokan a vámpíros regényeket részesítik előnyben. Ha valaki ír egy novellában, abban tutifix, hogy van vámpír. a magyarországi anime- és mangamegjelenések is ezt bizonyítják. Hellsing, Vamire Hunter D, Blood+. És ráadásul a Librarian 3 (Titkok könyvtára) sem mentes ezektől a vérszívóktól. Na erre gondoltam. A darkos-vámpíros (ala South Park) tinlányokról nem is szólva.
2009. nov. 10. 21:06
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

A vámpírfanok három csoportja létezik:

1, Akiknek felkeltette a figyelmét, hogy a világ különböző pontjain felütötték fejüket a különböző vérivó lényekről szóló történetek. Így a mítoszoknak a valóságalapját szeretnék megvizsgálni.

2,Akiknek valami pszichológiai okból/problémából kifolyólag szükségük van egy olyan világra, amibe megtalálható a félelem és a szépség keveredése. Hogy létezzen valaki akitől egyszerre félhetnek és elámulhatnak. Mert kívülállónak érzik magukat, a vámpírok pedig még náluk is kívül állóbbak így ez vigaszt nyújt, vagy éppen ,,társaságot,, biztosít...

3,Akik azért kattantak rá a vámpíros cuccokra, mert valami jó pasi játszott el egy vámpírt egy filmben.

2009. nov. 15. 15:08
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Az interjú a vámpirral óta szeretem az ilyen filmeket, ebből kiindúlva nem vagyok alkonyat "mániás" tini:)
2009. nov. 30. 20:56
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
az interjú a vámpírral az egy örök klasszikus, kiskoromban láttam először, azóta szeretem a vámpíros dolgokat
2009. dec. 1. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!