Szerintetek gazdagnak mondhato egy ilyen szemely?
Figyelt kérdés
Budapesten van egy 35 millio forintos lakasa,Balatonon egy 20 millio forintos csaladi haza kb 5 millio ft ertek ( ora ekszer stb ) 2 autoja egy 2007-es Lamborghini Gallardo sportauto es egy 2012 Mercedes s500 mind ezek mellet 10 millio forint hitel es 28 evesen! Es szegeny csaladbol szarmazo szerintetek gazdagnak mondhato itthon vagy csak jomodu? Udv2013. okt. 11. 01:01
1/6 anonim válasza:
Igen.
lambo 30M
s500 20M
ez kb. 100M forint érték
biztos jó munkája van.
2/6 anonim válasza:
Jómódú.
Persze sokaknak biztos gazdagnak számít, de szerintem az a gazdag, akinek nem csak értékei vannak, hanem folyamatos magas jövedelme, olyan milla körül havonta minimum, vállalkozása(i), és vaskos bankbetétje is. (Nem néhány millió)
3/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat nyugodtan johetnek meg!
2013. okt. 11. 02:05
4/6 anonim válasza:
fuuhh hát igen szerintem gazdag.. bár nekem az is gazdag akinek nem azt kell néznie a boltban hogy mi van leértékelve meg nem egy koszos kis lyukban lakik. :/
6/6 anonim válasza:
35 milliós lakás és 20 milliós családi ház az autóidhoz képest nagyon kevés, nem értem, hogy mér vennél ilyen kocsikat egy jó lakás helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!