Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van ez? Mindenki megbámul.

Miért van ez? Mindenki megbámul.

Figyelt kérdés
Sétálok az utcán,megyek valahova,mindegy...szembejön velem egy srac vagy eppen egy idösebb férfi max 35evesek és mind megbámul.De miért?Annyira tud idegesíteni.
2009. nov. 9. 22:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem bámul néz.Figyeld meg te is nézed az emberek arcát,ahogy mész.De ha tényleg bámulnak,lehet az öltözeteddel,a hajaddal van valami.
2009. nov. 9. 22:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Idosebb ferfi 35 evesen??LOL
2009. nov. 9. 22:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet ronda vagy. Vagy szép. Vagy valami különös van rajtad. Vagy valami, ezt így elég nehéz megmondani.
2009. nov. 9. 22:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy tudtodon kívül te "provokálod", hogy bámuljanak. Vagyis te kezded, ők meg csak "visszabámulnak".

Ezen az időszakon egyébként minden tini átesik (az írásodból tizenévesnek gondollak, de ne haragudj, ha tévedek).

Szerintem neked legalább egészséges önbizalmad van, hiszen (ellentétben sok lánnyal pl. itt az oldalon) nem egyből arra következtetsz, hogy azért néznek, mert csúnya vagy :)

2009. nov. 9. 22:52
 5/7 anonim ***** válasza:
engem is megbàmultak mert elég vadan néztem ki. karika v0lt az oromban, meg furcsa hajam v0lt,. de mégha àtlag0san öltözök stb ak0r is néha. ez van.
2009. nov. 10. 11:18
 6/7 A kérdező kommentje:
jo de én nem öltözök sem kihivoan sem vadan.nem az én stilusom.
2009. nov. 10. 11:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Énis így vagyok ezzel. Alapból ideges vagyok, szar idő van, és még bámulnak is, úgy megverném őket...:D Velem sincs semmi, tök normális vagyok, nem csúnya, és alkalomadtán megnézem magam a tükörben miután megbámultak és semmi fura nincs rajtam:S

Próbáld meg, hogy amikor szembe jön veled és nézitek egymást, akkor leveszed róla a szemed, majd visszanézel, hogy néz-e még...:) Ha néz, én általában eltátogom magam, hogy ba**eg, hátha érti:D

Szal egy cipőben járunk engem is nagyon fel tudnak idegesíteni, ha bámulnak:S

2009. nov. 10. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!