Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csúnya, kövér férfiak hogy...

Csúnya, kövér férfiak hogy kapnak meg néha jó nőket?

Figyelt kérdés
Szóval múltkor láttam ahogy bejön az épületbe ahol voltam, egy eléggé kövér, és hát viszonylag csúnya pasi, vele meg egy kis csinos, szép lány. o.o először azt hittem hogy a húga vagy valami de ott elkezdtek smárolni meg minden.. szóval ez hogy van? :D de tényleg, a gyerek kétszer akkora volt mint szegény csaj >.> jah és valószínű nem voltak gazdagok ha diákmunkára jelentkeztek (ott voltam és oda jöttek be).
2013. okt. 10. 11:37
 1/4 anonim ***** válasza:
A test elég kevés ideig tud megtartani valakit, ahhoz kell egy jó személyiség is, lehet neten találkoztak, és ilyenkor a személyiség megszépíti a testet is
2013. okt. 10. 11:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Attól még lehet gazdag,hogy diákmunkát vállalt.
2013. okt. 10. 12:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Ismered azt a mondást, hogy ellentétek vonzák egymást? Ritka az olyan pár, amelyben mindkettő szép ember. Ha mégis van, akkor is az egyiknek van valami „defektje”.
2013. okt. 10. 12:09
 4/4 A kérdező kommentje:
hm értem.. hát én azért sok olyan párt is látok ahol mindkettő ilyen tiszta tökély.. :) én nem mondom hogy ez rossz, sőt szerintem tök jó hogy van még olyan is akit nem csak a külső érdekel.. csak furcsának találtam.
2013. okt. 10. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!