Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nagyon félek, hogy sehova nem...

Nagyon félek, hogy sehova nem fognak felvenni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most vagyok ugye 13 éves 8.-os lány és nem valami jók a jegyeim.. Tavaly 3,8 volt az átlagom és azt mondják az nem túl fényes. Hát szerintem se... Én valami 12. kerületi gimibe akarok menni de fogalmam sincs hova vagy melyikbe. Attól félek, hogy sehova nem fognak felvenni és mehetek valami gyüjtőbe... Matekból vagyok a legrosszabb imátkozok, hogy év végén meglegyen a 3-mas de elég kicsi az esélye :(.. Angolból se vagyok valami jó, 6.ban 5-ös voltam de most, hogy új iskolába kerültem 7.-ben 3-mas lettem... Mondjuk lehet, hogy azért mert a tanár rossz.. Help!
2013. okt. 7. 20:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Milyen segítséget vársz ? Milyen help ?

B@@szki.. ha jó suliba akarsz menni, akkor tanuljál mint a gép... kerekítsd fel amit csak tudsz.

Mit tegyél... f@@@szoom.. ne legyél hülye.

2013. okt. 7. 20:59
 2/2 anonim ***** válasza:

csak akkor mész gyűjtőbe, ha a bejelölt sulik közül egyikbe se vesznek fel... csökkenő sorrendben (legerősebbtől leggyengébbig) be kell jelölni a környéken lévő (2-3 átszálláson, 1 órán belül lévő) összes gimit a létező összes elérhető szakon.. így biztos, hogy nem kerülsz gyűjtőbe:)

és hát igen.. tanulj! van még pár hónapod a felvételi írásbeliig, hát gyerünk!

zárold a netet és a gépet.. és tanulj!

2013. okt. 7. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!