Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyire megbízható a Miniinth...

Mennyire megbízható a Miniinthebox.com?

Figyelt kérdés
Rendeltetek már onnan?
2013. okt. 6. 18:08
1 2
 11/15 anonim válasza:

Sziasztok!

Én december 14-én rendeltem egy tablet tokot, ami harmad áron volt az itthonitól. Sajnos a mai napig nem érkezett meg. A levelemre egy napon válaszoltak két hete, türelmemet kérték. Az van, úgy sem hiszek benne, hogy megérkezik. Szerencsére komoly összeget nem buktam.

2016. jan. 26. 18:46
 12/15 anonim ***** válasza:
Egy nagy szar, nehogy rendeljetek onnan!!! Én már egy hónapja feladtam a rendelésemet, és sehol semmi. Többet soha nem fogok megbízni ilyen oldalakban.
2018. júl. 9. 17:29
 13/15 anonim válasza:

Január 18-án rendeltem telefon tokokat, március 6-án meg is érkezett a csomag. Sikerült más színt küldeniük, mint amit rendeltem.

Részemről többet nem vásárolok onnan, másnak sem fogom ajánlani.

2019. márc. 6. 10:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Meglep, hogy ilyen sok negatív vélemény van itt. Én másodszor rendeltem most onnan, és gyorsan érkezett a csomag, pontosan az volt benne amiket rendeltem, a csomagot végig nyomon lehetett követni hogy merre jár. És ami a legjobban tetszik benne, hogy ha több dolgot rendelek akkor az egybe van csomagolva, tehát egyetlen küldeményként érkezik. Mivel a munkahelyemre rendelek, nekem az Aliexpress-nél kicsit ciki volt mondjuk 10db terméket 10 külön csomagként megkapni.
2021. okt. 20. 06:24
 15/15 ujrakezdo válasza:

Egy, a képen nagyon tetszetős ruhát rendeltem tőlük, 10 nap telt el a rendelés, és a kiszállítás között. Ez eddig rendben van.

Ami azonban a ruhát illeti: csalódás. Olyan, mint a legolcsóbb kínai piacon kapható ruhanemű. Színe közönséges, a méret - az alkalmazott mérettáblázat ellenére - elképesztően szűk, az anyag pedig igénytelen, súlytalan, gagyi.

Úgy érzem, még jelentősen leértékelve is túlárazott darab. Na, igen, az ár nemcsak a ruha árát, de a "tanulópénzt" is tartalmazta. :)

Nem hiszem, hogy valaha is bizalmat szavazok nekik.

2023. júl. 28. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!