Mennyire megbízható a Miniinthebox.com?
Sziasztok!
Én december 14-én rendeltem egy tablet tokot, ami harmad áron volt az itthonitól. Sajnos a mai napig nem érkezett meg. A levelemre egy napon válaszoltak két hete, türelmemet kérték. Az van, úgy sem hiszek benne, hogy megérkezik. Szerencsére komoly összeget nem buktam.
Január 18-án rendeltem telefon tokokat, március 6-án meg is érkezett a csomag. Sikerült más színt küldeniük, mint amit rendeltem.
Részemről többet nem vásárolok onnan, másnak sem fogom ajánlani.
Egy, a képen nagyon tetszetős ruhát rendeltem tőlük, 10 nap telt el a rendelés, és a kiszállítás között. Ez eddig rendben van.
Ami azonban a ruhát illeti: csalódás. Olyan, mint a legolcsóbb kínai piacon kapható ruhanemű. Színe közönséges, a méret - az alkalmazott mérettáblázat ellenére - elképesztően szűk, az anyag pedig igénytelen, súlytalan, gagyi.
Úgy érzem, még jelentősen leértékelve is túlárazott darab. Na, igen, az ár nemcsak a ruha árát, de a "tanulópénzt" is tartalmazta. :)
Nem hiszem, hogy valaha is bizalmat szavazok nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!