Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » USA-ban könnyebb a megélhetés,...

USA-ban könnyebb a megélhetés, mint itthon?

Figyelt kérdés
2009. nov. 9. 00:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
21%

Ember!Ekkora hülyeséget,hogy nincsenek emeletes házak! Azt mondtam,hogy nincsenek NEM emeletes házak, stb.

Amúgy nem tudom,miért egy amerikai tartja a big mac evés világrekordját ... 23.000 db-ot evett meg életében... És azért TESCO-hoz képest kicsit sokba kerül a big mac, meg minden gyorséttermi kaja ...

2009. nov. 9. 12:02
 12/19 anonim ***** válasza:
A műszaki cikkek és egyéb dolgok asszem jóval olcsóbbak mint nálunk de az élelmiszerek nagyon drágák és ha jó munkád van akkor meg jól meglehet élni belőle sztem ,ahol én lakok it egy normális ember nem tudna megélni(külföldön lakom most nem mondom a nevét),kb 700-800 ft. a napidíj egy átlagos munkahelynél ez kb dúrván 40 ezer ft havonta és a havi rezsi már csak ennyibe kerül és akkor ebből hogy lehet megélni?
2009. dec. 28. 15:06
 13/19 anonim válasza:
78%
Mi kinnt eltunk 11 evig ,visszajottunk Magyarorszagra sajnos kinnt se konnyu az elet de ha dolgozol azert tenyleg jobban megelsz ,szerintem ha az ember akar nagyon akkor talal munkat.Az alapveto elelmiszerek olcsobbak mert en a heti 500 dollcsis fizimbol 100 dollarba bevasaroltunk es ettunk egy hetig na ezt probald meg itthon.
2010. jan. 16. 20:11
 14/19 anonim válasza:
72%
folytatas eleve ott a kajan 85% a taxvagyis ado ,az eu biztositasrol annyi hogy fizetsz lehet itthon 4500 ft ot de ha nem jattolsz az orvosnak megdoglesz sajnos lehet hogy ott fizetsz de figyelnek mert ott perelsz ha elcsesznek vmit nem ugy mint itt ,na most ha itt nezzel egy 90000 ft os fzizetest abbol siman egy mutetert egy 20 kat odaadsz mert amugy rad se hederitenek.Ja es nincs ekkora nagy korrupcio itt aki elcsal milliokat kint setal az utcan az mondja meg neke,m valaki hogy lehet 35 eves politikusoknak 50 millios hazuk mert eddig erre meg nem tudtam itt rajonni?ilyenkor hola z apeh?
2010. jan. 16. 20:17
 15/19 anonim válasza:
72%
javitas 8,25 % os a tax nem 85
2010. jan. 16. 20:18
 16/19 anonim ***** válasza:
Most kinn élek!Hát sokkal jobb most,mint Magyarországon!Lehet,3 évvel ezelőtt én se mentem volna ki,de mára már M.o-n nagyon elfajult a helyzet!Nekem szerencsém volt itt Amerikában(most nem mondom melyik részén lakom),mert vettem 20millió forintnak megfelelő értékű 120nm-es házat,ez ugye M.o-n is ugyanennyi!Csak mondjuk ötszörösét keresem itt,mint otthon,itt most úgy tapasztalom,hogy talán közlekedés a drágább,de nem olyan nagy mértékben!Ja,és nem szándékozom mostanában haza menni!Ja,és a szomszédaim,munkatársaim is sokkal rendesebbek,segítőkészebbek,nem jelentgetnek fel egy magas sövény bokor miatt!
2013. máj. 15. 14:48
 17/19 anonim ***** válasza:
Ja és például a McDonald's is olcsóbb!
2013. máj. 15. 14:50
 18/19 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy örökre kinn maradok!Szüleim is,családom is velem lakik!:)
2013. máj. 15. 14:55
 19/19 anonim ***** válasza:
És valóban néha már úgy érzem,hogy meghalok a sok munkában,de garantáltan cserébe megfizetnek,nem úgy,mint otthon!Vicc,valaki munkát tudjon magának szerezni,ahhoz "szakértelem" kell,régen meg szeretettel fogadták,aki dolgozni akart!
2013. máj. 15. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!