Szerintetek ez most nagyon ciki egy Punknak?
Figyelt kérdés
Punk vagyok, nos haverom múltkor facebookon küldött egy linket youtoberól, nos megnyitottam és discós zene volt. Igaz , hogy azonnal lekapcsoltam, de attól , hogy véletlenülbelehallgattam abba a flörtelembe, szerintetek még mondhatom magam punknak? Nagyon ciki ez számomra, nemtudom, hogy mondkam el a punk haverjaimnak ezt. A haverral aki kűldte a linket azóta nem beszélek, talán le is fogom tiltani, mert mindig eszembe hut. Hogy tudta velem ezt tenni, és sose ártottam neki.2013. okt. 4. 23:01
11/14 anonim válasza:
Azért remélem ez lesz a legnagyobb probléma az életedben...
12/14 Bann Shift Dell válasza:
ez punk szam ugye? http://www.youtube.com/watch?v=9gMQipLpo_U
14/14 anonim válasza:
szerintem az nem igazi punk, aki ilyen dolgokon leakad, az egy pózer aki meg akar felelni csak egy képnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!