Órák óta "lógok" csak úgy. Szoktátok semmittevéssel tölteni az időtöket? Esetleg ez korfüggő?
Figyelt kérdés
Abban a helyzetben vagyok, hogy ezt senki nem kifogásolja. Néha csak úgy elvagyok, szöszmötölök, múlatom az időt. A mostani időjárás meg kifejezetten kedvez ennek. Ti hogy vagytok ezzel?2009. nov. 8. 17:05
1/3 anonim válasza:
Én is így. A mai napom is csak úgy elment, és semmi értelmeset nem csináltam. Azt se tudom mit csináltam ma. Meg általába ez van. De most mennem kell(ene) tanulni, mert holnapra kell írnom egy 2 oldalas fogalmazást + írok angolból is.
16/L
2/3 anonim válasza:
ezzel én is így vagyok, és ma ezt már más is mondta... egyszerűen nincs olyan idő amitől eszembe jut hogy de jó holnap suli na akkor üljünk le tanulni... és valahogy a se tűnik fel h mennyi az idő csak úgy elvagyok nem is csinálok semmit és egyszer csak azt veszem észre hogy már biztos nem lesz időm eleget tanulni... aztán még jobban meglepődök, amikor feltűnik, hogy ez csöppet sem izgat... L/14
3/3 anonim válasza:
Sokszor én is elkezdek játszani , és csak autózok / futkározok 1helyben.. vagy csak punnyadok a tv előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!