Beilleszkedés. Hogyan illeszkedjek be, olyan emberek közé, akikkel szinte egyáltalán nem egyezik a stílusunk? (Új suli, senkit nem ismerek)
Figyelt kérdés
Most vagyok 9.-es, már egy hónapja járok iskolába, és van 1-2 ember akivel beszélgetni szoktam szünetekben, de barátilag nem vagyunk olyan jóban. Még mindig úgy érzem nem illeszkedtem be. Az általános iskolás barátaimmal szoktam nagy ritkán találkozni, de nem olyan, mint régen. Ők sokszor nem érnek rá, meg ők már jól beilleszkedtek szereztek sok barátot, míg én úgy érzem magam, mint valami nagy üres fekete szobában... Szóval abban szeretnék tanácsot kérni, hogy hogyan illeszkedjek be (nagyon félénk vagyok, nem merek csak úgy odamenni emberekhez). A másik, hogy hogyan találjam meg azt az embert, akivel esetleg mindennap szívesen lógnék...2013. okt. 3. 20:35
1/3 anonim válasza:
kezdj el beszélni a te stílusodról hátha megtetszik nekik
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2013. nov. 30. 10:28
3/3 anonim válasza:
Nem nekik kell hozzád alkalmazkodni, hanem neked hozzájuk! Könyörgöm, 9.-es vagy.. mi az hogy félénk!! Állj a talpadra és ismerkedj velünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!