Lányok előfordult már veletek, hogy tökön rúgtatok valakit?
Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 13:57
11/11 anonim válasza:
Bocs, hogy utólag válaszolok egy tíz évvel ezelőtti kérdésre, de ez az ("azt hiszem egyszer negyedikben hátbavágott a csóka. Én meg ezért keményen feltörtem a tojásait. Aztán percekig nem tudott felálni. Megérdemelte"). Na most utolsó:! Utólagosan is annyit mondok neked erre, hogy egy hátbavágás nem egyenlő egy tökön rúgással, mert az nem okoz annál ami hosszútávon tönkre is teheti a nemi életet úgyhogy hát ('MEGÉRDEMELTE').?!..Na most engem rúgtál volna tökön, én ezek után nem csak hogy hátba vágtalak volna anno, hanem még a gerincedet, csontjaidat, porcikáidat ott törtem volna ketté az biztos!.
Kérdező!: utólag visszakérdem, hogy miért kell ilyeneken agyalni?
/f/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!