Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Akiket Fullmoon01 megkárosított?

Akiket Fullmoon01 megkárosított?

Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 12:16
 1/7 anonim ***** válasza:
ki az a Fullmoon01? :D
2009. nov. 8. 12:20
 2/7 A kérdező kommentje:

Üdvözlök mindenkit!

Azért indítottam ezt a kérdést, hogy tudjatok egymással kommunikálni. Itt nem törlik a kérdést.

Megkérek mindenkit, hogy trágár szavakat ne használjon,bármennyire is haragszotok sz illetőre, mert azért itt is vannak szabályok.

2009. nov. 8. 12:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
fullmoon01 a teszveszen volt egy nagy csaló. az osztálytársam nővére 12ezer forintot vesztett...
2009. nov. 8. 12:26
 4/7 anonim válasza:
100%

Rákerestem, mert én is szoktam a teszveszen ügyködni!

Az isten óvjon az ilyen embertől, köszönöm szépen a kérdés felvetőjének, hogy említette ezt a felhasználót.

Ahogy látom, győri az illető, úgyhogy ha esetleg más néven is lesz fent, akkor is fenntartásokkal fogok a győri emberekkel üzletelni. Köszönhetik ennek a suttyónak...

Feljelentést tettetek????

2009. nov. 8. 12:33
 5/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok ismét!

Sikerült egy új topikot indítanom nektek ezen az oldalon:

[link]

2009. nov. 8. 12:48
 6/7 anonim ***** válasza:

megnéztem a felhasználód. Hát elég szemét.

eleinte még normálisan tesz-veszelt, biztos h legyen pozitív hsz-a, aztán amikor beindult az üzlet, és sokan rendeltek, akkor elfelejtette postázni a cuccokat. Remélem börtönben végzi.

2009. nov. 8. 12:58
 7/7 anonim válasza:

Sziasztok!

Én is beleestem a "fullmoon01"csapdájába:-(

szeretném tudatni veletek,hogy fent van a vaterán is egy ilyen nevű,és mit ad Isten ő is Györ-Moson-Sopron megyei!!!

Írtam a vaterának ez ügyben!

2009. nov. 10. 19:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!