Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy álljak bosszút egy csajon?

Hogy álljak bosszút egy csajon?

Figyelt kérdés
Rá van szállva a barátomra. Állandóan írkál neki meg múltkor a barátom telefonjával csinált magáról képeket.Meg volt olyan,hogy beleült barátom ölébe..De persze barátom ellökte őt magától. Annyira idegesítő! Barátom már szépen is megmondta neki,hogy nem lehet köztük semmi. Aztán durván is! De a csaj nem adja fel...Már sokszor azon gondolkodom,hogy rá írok a lányra facebookon és elküldöm a fenébe. Vagy legszívesebben megtépném. De olyan bosszút akarok állni,amivel nem tudja meg,hogy én állok a háttérben és a barátom sem tudhatja meg,hogy bosszút akarok állni. írnátok bosszú álló tippeket? Mivel szúrhatnék ki nagyon a csajjal?

2013. okt. 1. 16:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Csinálj egy kamu fb profilt vmi jó csavo képével, jelold be mminél több barátját, ismeroseit h lássa sok a közös ismerős, majd kezd el fűzni az agyát, próbálj bizalmasa lenni, majd jól ejtsd pofára :D
2013. okt. 1. 17:00
 2/2 anonim ***** válasza:

ragassz egy lapra betűket ( természetesen újságból ) és írd rá hogy : MEGHALSZ

alapban úgy be lesz sokalva hogy azt se tudja majd mi a neve

xD

én egy lapra írtam hogy : R*BANC

mindenki tudta hogy én írtam rá (én vállalkoztam) de nem mondták el neki senki még aki az ő pártján áll az se xD

13/L

2013. okt. 1. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!