Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen látásjavító tornákat...

Milyen látásjavító tornákat tudtok?

Figyelt kérdés
Távolra nem látok nagyon jól.
2009. nov. 7. 07:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Háromszögelés. Három pontra fókuszálj egymás után, majd ezt a háromszöget "nagyítsd", tolt ki a távolságokat, addig ameddig a fejed megmozdítása nélkül tudod. Majd ezt visszafelé. Lehet még föl-le nézegetni, ameddig szintén tudod fejforgatás nélkül. Illetve egy irányba nézve váltogatsd a fókuszpontot közelre-távolra.
2009. nov. 7. 08:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem volt egy Readers Digest könyvem, amiben volt egy látásjavító gyakorlat sorozat, amit minden nap el kellett volna végezni. Egy darabig csináltuk a Nővéremmel (mindketten szemüvegesek vagyunk), de aztán ellustultunk és abbahagytuk. Pedig szerintem segített volna a látásunkon, ha kitartottunk volna, de ez már nem derül ki.

Kerestem Neked most ezt a gyakorlatot, de nem találom. Nem abban a könyvben van, amelyikre emlékeztem, mert most végignyálaztam ezt a könyvet, de nem találom benne (Mindennapi Mindentudó). /Egyébként zseniális könyv, mindenkinek ajánlani tudom!/

Az a baj, hogy a neten se tudok rákeresni, mert elfelejtettem a technika nevét is. De azzal kezdődött, hogy minden reggel meg kell mosni (öblíteni/"paskolni") a szemet először meleg, majd hideg vízzel, aztán a nap folyamán is el kellett végezni egyéb fókuszálgatós gyakorlatokat, este pedig megint szemöblítés, de fordítva a hőmérsékleteket, tehát először a hideg, aztán a meleg.

Többre sajnos nem emlékszem, pedig nagyon felcsigáztál a kérdéseddel! Lehet, hogy újra nekikezdenék!

Ja, és találtam Neked egy ilyet:

[link]

2009. nov. 7. 09:34
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2009. nov. 7. 11:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlom ezt az oldalt:

[link]

2009. nov. 9. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!