Kopoltyú-átültetés egy embernek? Bővebben lentebb.
Azon gondolkoztam, hogy ugye a víz alatt élő állatok kopoltyúval lélegeznek... Pl. hal. Ha egy embernek beültetnének kopoltyút a tüdeje helyett, vagy mellé (?), mi lenne akkor? Tudna a víz alatt lélegezni? Vagy egy ilyenbe belehalnak? Nem akarom kipróbálni! Csak érdekel. Mert így akár már összeplasztikázzák a lábukat, beérdesítik a bőrüket, nem tudom, és készen van a sellő...
14/L
1. Tudom, hogy egy nagy őrültségnek hangzik, de annyira ééérdekel:D
2. Hmmm, nem is tudom... Akkor már inkább felfedezek valamit:S:D
Várok még válaszokat!
Ha ez lehetséges lenne, akkor sem csinálhatnák meg, maximum titokban, úgy meg sosem tudod meg :)
Ha megpróbálnák: a fél vallásos világ háborogna, az összes emberjogi aktivista az utcára vonulna, stb stb
Pedig mondjuk egy halálos beteg ember önként vállalhatna ilyen kísérletet, hogy legalább a halála ne legyen értelmetlen, és ki tudja, lehet, hogy egy ilyen mesterséges evolúció mentené meg a fajunkat a túlnépesedéstől (leköltözhetnénk az óceánba).
A kérdésről az a véleményem, ha van is ma ilyen, a katonai hadvezetés és az állam úgyis eltitkolná.
Amúgy én önként vállalkoznék egy ilyen kopoltyú-beültetésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!