Ismerős ez valakinek?
Figyelt kérdés
Az imént felhívott valaki. Gépi hangon egy kisfiú mesélt arról, hogy daganatos beteg, és szülei nem tudják a kezeléssel kapcsolatos költségeket kifizetni. Azt mondta, ha tudok segíteni nyomjam meg az egyes gombot, de én véletlenül félrenyomtam, és megszakadt.
Még nem találkoztam hasonló helyzettel, szoktak így pénzt gyűjteni?
2009. nov. 6. 20:03
1/4 anonim válasza:
Örülj neki. Szoktak így pénzt gyűjteni, de nem daganatos gyerekeknek. Az ilyen általában kamu. Rossz esetben kapsz olyan telefonszámlát utána, hogy a hajad is égnek áll.
2/4 anonim válasza:
Nem hiszem hogy így szokás pénzt gyűjteni.Én ugyan még nem voltam ilyen helyzetben de biztos kinyomnám a telefont.:S
3/4 anonim válasza:
engem is hívtak! most figyelj, ha nem élő hanggal beszélek, akkor lerakom a kagylót.
4/4 anonim válasza:
ha élő hang, ha nem, akkor sem szabad bedőlni, honnan tudod hogy kinek megy a pénzed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!