Ismerős valakinek a Stephanie Bashir név?
Figyelt kérdés
Kaptam egy e-mailt tőle. Ő állítása szerint egy szudáni lány, aki most Dakarban van egy menekült táborban. Apjától 5,3 millió dollárt örökölt, de kell neki egy külföldi bankszámla ahová a pénzt utaltatja, (persze az enyém) hogy utána elküldjem neki a repülőjegyére a pénzt, hogy ide tudjon utazni, és új életet kezdeni. Mind ezekért én, az 5,3 millió dollár 15 százalékát kapnám. A bökkenő az egészben az, hogy utána néztem a neten, és több külföldi fórumon is rátaláltam szinte az én lefordított szó szerinti levelemre, ami már másoknak is feltűnt. Tehát sok embernek elküldte(ték) ugyan ezt a levelet. Kérte hogy küldjek magamról képet. Én küldtem neki Hitlerről egyet.2011. okt. 20. 20:40
1/4 anonim válasza:
Hitlerről:)))
Egyébként nem ismerős.
Gondolom elakarja híresztelni,hogy mennyit örökölt:)
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem inkább elég átverés szaga van.
2011. okt. 25. 19:31
3/4 anonim válasza:
Csalók ezzel a módszerrel(is) próbálnak pénzt kicsalni emberekből... legutóbb hasonlatos módon pl. Csisztu Zsuzsát is megtévesztették...(újságokban,tévében is volt róla szó)
senki ne dőljön be az efféle marhaságoknak ..!!!
4/4 Radovics Tibor válasza:
Ismerős bizony! Nekem is küldött. Válaszoltam neki és kiderült hogy az ügyvédnek fizetnem kell 460 amerikai dollárt az átutalás elindításához.
Na ez tényleg átverés nehogy valaki bedőljön neki!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!