Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek ez mitől van?

Szerintetek ez mitől van?

Figyelt kérdés

ajj nem tudom mi van velem, de nem voltam mindig ilyen.

-> Amikor néznek engem az utcán már űvöltök avval az emberrel, aki rám néz, mert nagyon dühít, és idegesít. amikor megyek az utcán és megfordulnak utánam, akkor húzom le apulcsim, csak ne nézzék a popsim. Ha valami olyat mond, hogy a "Nőket tisztelni kell" akkor kiakadok, és szégyellem, és legszivesebben elbújnék, és morgok.

szerintetek miért vagyok ilyen? :S

sose voltam iylen. valami azt mondja , hogy nem vagyok elégedett magammal, meg minden hülyeséget, de most rátok lennék kiváncsi.

létszi írjatok minél több választ.!

2009. nov. 6. 16:35
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

de most miért kell lebaszni?

de nem értiteket, hogy mi a próblémám? mert ha értenétek nem baszogatnátok ti is jobban

16/L

2009. nov. 6. 20:12
 12/20 anonim ***** válasza:

mi az hogy ''kvázi alsóbbrendűnek'' tartják???Ha én azt mondanám egy lánynak hogy tisztellek téged,akkor az azt jelentené hogy lenézem?

Akkor neked azt mondom hogy okos vagy.

(és mivel fordított világban élünk ezért ez lefordítva azt jelenti hogy hülye vagy ;-)

2009. nov. 6. 21:23
 13/20 A kérdező kommentje:
nekem ilyen eszembe se jutott te "nagyokos" de mindegy. :S
2009. nov. 6. 21:24
 14/20 anonim ***** válasza:

ma 21:23

Sejtettem hogy lesz legalább egy szefós aki ezzel jön.

Azt írod, ha egy lánynak azt mondod tiszteled őt...

De most arról van szó hogy "a nőket tisztelni kell". Érted a különbséget ugye? (nem válaszolj rá, ha nem érted akkor nem is fogod)

2009. nov. 6. 22:19
 15/20 anonim ***** válasza:

Beléd szerettem kérdező!

erre most hogy reagáltál?

2009. nov. 7. 16:56
 16/20 A kérdező kommentje:

egy kicsit félreértettük egymást.

én nem azt mondtam hogy bajom van avval h. a nőket tisztelni kell.

sőt evvel eléggé egyetértek.

én nem a jelentéstől akadok ki, ha nem maga a mondattól, és szégyellem.

szerintetek miért?

2009. nov. 14. 16:22
 17/20 anonim ***** válasza:

Gondolom most kezdenek utánad érdeklődni a férfiak, és te ezt még nem akarod.

Szerintem azzal nem vagy teljesen elégedett, hogy lány vagy.

Vagy úgy érzed, hogy a férfiak nem az embert látják benned, hanem...áhh...

Bocs, nem igazán tudom megfogalmazni, de sejtem mit érzel.:)

De szerintem idővel majd elmúlik.:)

2010. jan. 25. 19:20
 18/20 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen. :)

igen, amikor ezt a kérdést kiírtam, akkor ez volt aproblémám, de mostmár kezdem megérteni, és igen: kezd elmúlni ez az érzés :)

látjátok? ilyen egy kedves megértő kommentelő. nem kell egyből letámadni az ember (előzöknek) -.-

2010. jan. 25. 19:53
 19/20 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen. :)

igen, amikor ezt a kérdést kiírtam, akkor ez volt aproblémám, de mostmár kezdem megérteni, és igen: kezd elmúlni ez az érzés :)

látjátok? ilyen egy kedves megértő kommentelő. nem kell egyből letámadni az embert (előzöknek) -.-

2010. jan. 25. 19:53
 20/20 anonim ***** válasza:
Attol függ hogy mikor jön meg a menszeszed mert bizonyos napokon a fejlett nők egy jellegzetes illatot bocsátanakki az aurájukon keresztül amit egyes kanosabb férfiak tudat alatt érzékelnek és nemtudnak ellenállni a kísértésnek. A vadabbak akár ott helyben rád is ugorhatnak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. jan. 25. 21:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!