Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek ez mitől van?

Szerintetek ez mitől van?

Figyelt kérdés

ajj nem tudom mi van velem, de nem voltam mindig ilyen.

-> Amikor néznek engem az utcán már űvöltök avval az emberrel, aki rám néz, mert nagyon dühít, és idegesít. amikor megyek az utcán és megfordulnak utánam, akkor húzom le apulcsim, csak ne nézzék a popsim. Ha valami olyat mond, hogy a "Nőket tisztelni kell" akkor kiakadok, és szégyellem, és legszivesebben elbújnék, és morgok.

szerintetek miért vagyok ilyen? :S

sose voltam iylen. valami azt mondja , hogy nem vagyok elégedett magammal, meg minden hülyeséget, de most rátok lennék kiváncsi.

létszi írjatok minél több választ.!

2009. nov. 6. 16:35
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
az utcsó két "valami" szó, az VALAKI* sorry :-/
2009. nov. 6. 16:37
 2/20 anonim ***** válasza:
öltözz akkor fel:D
2009. nov. 6. 16:42
 3/20 anonim ***** válasza:

Nem a humor kategóriába akartad írni véletlenül ezt a kérdést?

"Ha valami olyat mond, hogy a "Nőket tisztelni kell" akkor kiakadok, és szégyellem, és legszivesebben elbújnék, és morgok."

Azt kellene szégyellni, hogy a saját érzéseidet mással fejteted meg. Szerintem, de mindegy.

Ilyenkor(az esetedben) szokták mondani az emberek, hogy már teli van a tökük... szóval, lazítanod kell, a magad módján(amivel jól érzed magad, megnyugtat). Úgy veszem ki írásodból abból van eleged, hogy kevesebbként kezelnek mint annál amennyire tartod magad... kb.

2009. nov. 6. 16:59
 4/20 A kérdező kommentje:

nem. ezt nem viccnek szántam.

tényleg ez a gondom, és nem tudom hogy lehettem ilyen elviselhetetlen :(

de tényleg kiakadok ezeken a mondatokon...

2009. nov. 6. 17:01
 5/20 anonim ***** válasza:
52%
me' hülye vagy...
2009. nov. 6. 17:12
 6/20 anonim ***** válasza:
73%

vagy inkább elmebeteg...

''Amikor néznek engem az utcán már űvöltök avval az emberrel''

''Ha valami olyat mond, hogy a "Nőket tisztelni kell" akkor kiakadok, és szégyellem, és legszivesebben elbújnék, és morgok.'' Jobb lenne ha (pl ha a pasid lennék) üvöltenék veled az utcán,a fejedre h+gyoznék,szádba sz**nék????Mert akkor nem tisztelnélek...az jobb lenne?

beteg p/csa vagy!

2009. nov. 6. 17:15
 7/20 anonim ***** válasza:
52%

Ha megprobalnad megegyszer ERTHETOEN megfogalmazni a problemadat, tobb hasznos valaszt kapnal.

Tulajdonkeppen mi a bajod???

2009. nov. 6. 17:22
 8/20 anonim ***** válasza:
50%

ha lány néz, akkor szerintem vagy a ruhád tetszik neki, vagy hallott rólad valami pletykát.

ha fiú néz, akkor valószínűleg szemrevaló menyecske lehetsz.

vagyis hát szerintem, ez lehet a magyarázat.

Hát szerintem inkább tiszteljenek azért mert nő vagy, mint hogy lenézzenek miatta.

Lehet hormonok miatt van a viselkedésed, vagy pszichés lehet még esetleg, de csak tippelek igazából, mert sem biológus, sem pszichológus nem vagyok.

Hát ez lenne az én véleményem a dologról. Ha tanácsot adhatok neked, akkor csak azt javasolnám, hogy:

Nem az a lényeg, hogy az emberek milyennek látnak vagy hogy mit várnak el tőled, hanem az, hogy elégedett legyél magaddal, még akkor is, ha úgy érzed, hogy nincs hozzá jogod.

21/f

szerintem.

2009. nov. 6. 18:18
 9/20 anonim ***** válasza:

ma 17:15

Hát neked sincs több eszed nála. Amikor olyat mondanak hogy nőket tisztelni kell kvázi alsóbbrendűnek állítják be a nőket, valszeg ezért idegesíti a kérdezőt. Szerinted aki ennek nem örül az már mindjárt le akarja magát köpetni meg hugyoztatni..??

2009. nov. 6. 18:30
 10/20 anonim ***** válasza:
egyszerűen hülye vagy
2009. nov. 6. 19:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!