Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mondtok ilyesmi durva sztorikat?

Mondtok ilyesmi durva sztorikat?

Figyelt kérdés
pl. egyik ismerősöm mesélte, hogy az apja úgy megverte az anyját, hogy a hajánál fogva húzta végig a betonon kb. 100 méteren az aeca meg bevérzett emiatt,ezt 15 éves lányismerősöm végignézte
2009. nov. 6. 13:50
1 2
 11/18 anonim válasza:
Aki ezeken élvezkedik, az nem normális. Tegyünk amit tudunk az ilyenek ellen, ne zaftos sztorinak nézzük már mások szenvedését.
2009. nov. 6. 15:14
 12/18 anonim ***** válasza:

Én meg megkérdezhetem, hogy a pasik milyen fizikai terror áldozatai? :D

esetleg rendszeresen bepiál a felségük és gyerekekkel együtt összeveri őket? :D

2009. nov. 6. 15:15
 13/18 anonim ***** válasza:
Jó,itt lehurrogjuk,de amikor az anyós meséli,hogy történt a szomszédasszonnyal,senki nem sikogat,hogy hagyd abba,nem akarom hallani...
2009. nov. 6. 15:16
 14/18 anonim ***** válasza:
pl
2009. nov. 6. 15:18
 15/18 anonim ***** válasza:
2009. nov. 6. 15:36
 16/18 anonim ***** válasza:
56%

Nekem egy ismerősöm mikor megtudta h csalja a nője úgy elverte h mikor kimentek a mentősök (unokatesómék mentek ki) első ránézésre úgy voltak h erre már csak zsákot kell húzni...

Csaj totál élettelenül feküdt vértócsával a feje körül, nem tört el csak az orra, az álla,bordái meg az arccsontja is meg nem tudom hány foga bánta a dolgot, meg kitépte a fél haját...

2009. nov. 6. 15:37
 17/18 anonim ***** válasza:
57%

Férfiak elleni erőszak is van, DE egy férfi általában testileg erősebb a nőnél, és ha egy férfit elkezd verni egy nő, a férfi le tudja fogni (többet nem is kell tennie,hogy a támadás véget érjen) A nő viszont, ha elkezdi ütni egy férfi, nem nagyon tudja lefogni a kezét, mert sokkal erősebb nála!

Ettől függetlenül mint feminista azt vallom, hogy noha a nők elleni erőszak kardinálisabb probléma a társadalomban, a bántalmazott férfiak is megérdemlik a társadalom segítségét, és azzal sem értek egyet, ha erősebb férfiak többen bántalmaznak egy gyengébb férfit. Ilyen esetben már volt is, hogy nem egy nagydarab nőként közbeléptem (persze diplomáciai eszközökkel), egy esetben sikerrel, másik esetben viszont végig kellett néznem, ahogy megverik :(

Hypathia

2009. nov. 6. 17:51
 18/18 anonim ***** válasza:

14:45ös..

már megint a nők..

te se vagy hímsoviniszta áá nem

2009. nov. 6. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!