Mondtok nekem jó terveket nyári szünetre?
Mert nekem még nincs semmi tervem.:| tavaly meg már elég sok volt.. és most semmi.. nektek már van, és mi?
írjatok nemet és kort is léci:D
Nekem elég zsúfolt előre láthatólag a nyaram.
Megyek a nővéremékhez, a nagyszüleimhez és a nagybátyámékhoz is nyaralni. Barátokkal elmegyünk sátorozni, valószínűleg csinálunk ott-alvós bulikat, elmegyünk bicajozni, fagyizni, strandra. Augusztusban pedig 2 táborba megyek.
14/L
neked akkor biztos jó lesz:D
nekem még semmi terv..:|
Menj melózni! Lesz lóvéd, azt jóvan. Az mindig jól jön. Meg csináljatok jó kis bulikat, játszatok alkoholit...
17f
Háromszor is megyünk nyaralni a barátaimmal ide-oda és szerencsére sikerült olcsón kihozni mindegyiket (nyarló, sátor stb:)) Ezen kívül még szeretnénk egy napos programokat és augusztusban megyek egy táborba. Jaa és még dolgozni is fogok :))
L/19
szerintem tanulj valami érdekeset, ami iránt érdeklődsz pl: nyelvek :)
kereshetsz magadnak külföldi levelezőtársat, és ha összebarátkoztok még meg is hívhatod magadhoz, vagy pedig fordítva :) szerintem jól hangzik!:) 18/L
köszi mindegyikőtöknek a választ:)
amúgy hullámos papagájt veszek:D
uristen.xd teljesen hülye vagyokxd
ezt nem ide akartam. csak egyszerre többet nyitottam meg és véletlenül ide írtam egy másik választxd
amúgy 13 éves vagyok így nem tudok dolgozni menni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!