Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az alábbi budapesti környékek...

Az alábbi budapesti környékek mennyire jók?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy rossz kategória, bocsánat, de itt van a legtöbb ember és másik kategóriába választ sem kaptam a kérdésemre. De az idő szorít... Köszönöm, ha ennek ellenére is válaszoltok!

Szóvaal... Két kérdésem lenne.

1.

Az alábbi budapesti környékek mennyire jók? Élhetőek? Közbiztonság? Tömegközlekedés? Bármilyen tapasztalat (pozitív, negatív, ) vélemény jöhet!

Környékek:

19. ker.: Wekerle telep

18.ker.: Szemeretelep, Ganz-telep, Miklóstelep

17.kerület: Rákoshegy, Rákoskert, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákocsaba-Újtelep, Rákosliget

10.ker.: Felsőrákos, Kőbánya-kertváros

16.ker.: Mátyásföld, Nagyicce,Sashalom,Rákosszentmihály

14.ker.:Rákosfalva, Pillangó-park, Nagy Lajos király úti ltp.

15.ker:Rákospalota, Újpalota, Pestújhely

4.ker.: Istvántelek, Káposztásmegyer

23.ker.: Pacsírtatelep, Soroksár-Újtelep

3.ker.: Lajos úti ltp., Békásmegyer

2.

Budapest, Gyakolró utcai ltp. , Hatház utca, törpepanelek. Minden ingatlan amit kinéztünk a 4. (legfelső) emeleten van. Ennek mi az oka?

Nehéz befűteni, beázik, egyéb problémája van? Aki jártas arrafelé / bármilyen tapasztalata van a helyről, megköszönném ha írna!

Bocsánat, hogy hosszú lett. Nagyon sürgős, vészhelyzet van és csak ezért irtam ki ide a kérdést.

Budapesti vagyok, Pesten nagyjából tudom, mi merre, de ez persze nem elég egy költözéshez. És időnk nincs az összes környéket megnézni este, nappal, a közlekedést "vizsgálni" és minden szomszédot megkérdezni. Sajnos ez most így alakult.

A válaszokat előre is nagyon köszönöm!

Egy elkeseredett költözni kényszerülő a családjával

17/L

2013. szept. 23. 09:54
 1/3 anonim ***** válasza:
hát én csak annyit tudok neked mondani hogy ami békásmegyeren volt önkormányzati lakás (kb 100 db) azt most mind odaadták a tetves cigóknak és most már nagyon elszaporodtak itt szóval békás amilyen jó környék volt most annyira nem az.
2013. szept. 23. 10:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Világbéke!
2013. szept. 23. 10:06
 3/3 anonim válasza:
Hát, ha lakást akarsz venni, ne siesd el. Alaposan körül kell nézni.
2013. szept. 24. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!