Honnan tudni, hogy egy cigi füves-e?
Figyelt kérdés
A suliban kaptam, egy szál cigit, azt hittem rendes cigi, és elszívtam, ekkor nagyon rosszul lettem, erős hasfájás, hányinger, szédülés, olyan erős, hogy nem bírtam talpon maradni, és azt szeretném tudni, hogy honnan tudhatom, hogy füves vot-e a cigi...2013. szept. 20. 18:54
1/4 anonim válasza:
dohányzol? ha igen, milyen erőset szívsz?
Azért kérdezem, mert ha alapvetően nem szoktál cigizni, vagy csak gyenge cigit szívsz, akkor egy, a szokásosnál jóval erősebb cigi is kiválthatta ezeket a tüneteket.
Volt a ciginek szokatlan, erős szaga? tudtál értelmesen, összefüggően gondolkodni? voltak furcsa érzelmi reakcióid? (pl. nevetés ok nélkül, szorongás, pánik)? csak szédültél, vagy az izmaid is elernyedtek?
Ha az utóbbiakból több is fennállt, akkor lehetett benne fű. Legalábbis szerintem.
2/4 anonim válasza:
Teljesen más az íze a marihuánás ciginek.
3/4 anonim válasza:
Soha nem szívtam füves cigit, meg rendeset is csak nemrég, demég előtte voltam kint amszterdamban.. hidd el a füves cigi szagát lehetetlen összekeverni a rendes cigiével. Lehet hogy csak erős cigi volt.
4/4 anonim válasza:
zöld szine van,szaga van,és kellemetlen izü.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!