Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit kell tudni az első füves...

Mit kell tudni az első füves cigimről?

Figyelt kérdés

Nagyjábol mindent tudok, de miután elszívtam és kiment a hatása meg minden, utánna lehet rajtam érezni a "fű szagot", mint pl a ciginél? Azt tudom, hogy a szemem több mint valószínű, hogy bevörösödik, de azt szemcseppel lehet "orvosolni" gondolom....

Csak azért kérdezem, mert Anyám pont beszélt Apuval, hogy ő rögtön megérzi, ha valaki füves cigit szív...Eléggé beparáztam!Lehetségez ez?

Azok ne írjanak, akik csak oltani akarnak, hogy ne próbáljam ki stb!Köszi

2010. júl. 30. 20:53
 1/9 anonim ***** válasza:
azt hogy nem lesz az utolsó.
2010. júl. 30. 21:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon büdös, teljesen más, mint a dohány jellegzetes szaga...
2010. júl. 30. 21:25
 3/9 A kérdező kommentje:
És miután elszívtam érezhető rajtam a szaga?Meddig?
2010. júl. 30. 21:27
 4/9 anonim ***** válasza:
55%
Addig amíg le nem szoksz róla!
2010. júl. 30. 21:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy használat előtt kidobandó.

Veszel valami erős mentolos rágót, vagy cukrot, az biztos, hogy elveszi a szagát, feltéve, ha nem a szüleiddel egy légtérben akarod elszívni.

2010. júl. 30. 22:37
 6/9 A kérdező kommentje:

okkéé....

és a ruhámon érezhető lesz?xD Amugy nem egy légtérben leszek velük, hanem teljesen máshol, nyitott helyen...

2010. júl. 30. 23:11
 7/9 anonim ***** válasza:
36%

Azt nem tudom, viszont valahogy mégiscsak tudatnod kellene a szüleiddel, hogy mire készülsz. Mivel az első lesz, nem lehet tudni, hogy milyen hatást vált ki majd nálad.

Hidd el, hogy előbb-utóbb, úgyis lebuknál!

2010. júl. 30. 23:28
 8/9 A kérdező kommentje:

előbb utóbb?:O...csak egyet szeretnék(azt is közösen) :D és többen lennénk.:) megbízható emberekkel.

csak nem akarom, hogy megérezzék utánna a ruhámon ill. hajamon a szüleim :S ...

2010. júl. 30. 23:42
 9/9 anonim ***** válasza:

igen, előbb-utóbb. tudom hogy csak egyet szeretnél, csak kipróbálni, de hidd el, hogy lesz az több is. tapasztalat...

nem vagyok függő, de időről időre "megkívánom", és akkor kell...

és igen, meg fogják érezni. a fű nagyon büdös. erős szaga/íze van, ami elég undorító.

mielőtt sodornál, csak szagolj bele a zacskóba, hogy milyen undorító szaga van. és ha ég, még annál is büdösebb.

2010. júl. 31. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!