Nem tudnátok, hogy a Rádióknak van egy konkrét, csak gondoltam, akkor már általánosságban kérdezem, olyan, hogy egy adott órában vagy-vagy akár egy időponthoz képest a korábbi pár dalok előadóját címmel együtt hol lehet megtalálni?
Tehát konkrétan egyszer a Classfm Rádiónál volt az az egyedüli helyzet, hogy, amikor valaki betelefonált és kellett volna mondani (de magától nem tudta az illető), hogy mi volt a nem tudom én 2-3 dallal korábbi dal és a telefonban, tehát jóformán "élő közvetítésben" mondta, hogy próbálja megnézni, akkor éppen, tehát-tehát ez nem lehetett (amit én is ismerek) a Rádió honlapja, hanem egy más weboldal, ahol is "felsorolja" akár, de ezt most csak én mondtam, hogy "felsorolja", hogy tényleg a korábbi dalok! A Lány akkor ott kezdte tényleg sorolni, visszafelé "valahonnan"!
De valaki hallott már "webesek, internetesek", tehát, hogy ez hol mi lehet???
Mi van?
Ennek fuss neki még egyszer...
Ez katasztrófa!
Fogadjunk, hogy életedben egy könyvet el nem olvastál!
Ilyen zagyvaságot művelt ember nem ír le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!