Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen vagyok?

Szerintetek milyen vagyok?

Figyelt kérdés

leirom magam:

12 eves lany, 165cm, barna haj es szemuveg, a kedvenc szinem a kiraly kek es fekete, ja es egy kicsit gothikos vagyok meg emos :D

imadom az animeket es az alacsony fiukat.

a fekete haju fiukat imadom de a szoke es a barna is jo.

egy kep rolam:

[link]

csak a 12-17 eves fiuk erdekelnek a 18 mar tul sok

#randi/fiuk/fiu/animegirl/browngirl
2013. szept. 15. 21:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

És mi az a sok német komment a képed alatt? :DD

Amúgy, komolyan ennyire nem foglalkoznak veled, hogy ide menekülsz? 12 évesen én nem foglalkoztam a 'pasikkal'. Játssz, beszélgess a barátnőiddel. És mi az, hogy "17 eves fiuk erdekelnek"? Szerinted egy 17 éves fiú mit akarna tőled, azon kívül, hogy lefektet?? Nőj még egy kicsit mind külsőleg (2-4 év), mind belsőleg, bőven ráérsz. Ha most kiélnéd magad, akkor mit csinálnál 17 évesen, amikor ennek jönne el az ideje?

És átlagos vagy. Én is szeretem az animéket. És úgysem fog függeni az, hogy kibe szeretsz bele, attól, hogy milyen a haja :DD Ennek semmi köze ahhoz :))

2013. szept. 16. 17:54
 12/13 Sveacer ***** válasza:
Cuki vagy de ráérsz
2013. szept. 16. 19:03
 13/13 anonim válasza:
Azhogy "gothikos" meg emos vagy az nemigazán látszik szerencsére nem kritizálni akarom a stílusod de amég nincsenek az ereid felvagdalva meg hosszú fekete szembelógó hajad addig aranyos maradsz. Azmeg hogy 12-17 éves fiú érdekel az egy kicsit sok azhogy 12 azt még megértem valamilyen szinted mert veled egy korú. De 12 éves fiútól nevárj szerelmet 14-15 éves talán az aki 1 év múlva neked való lenne 17 éves meg csak ágyba akarna vinni . Hamár szereted az animéket leírnád melyik a kedvenced? csak kíváncsi vagyok :D
2013. szept. 16. 19:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!