Szerintetek milyen vagyok?
Figyelt kérdés
leirom magam:
12 eves lany, 165cm, barna haj es szemuveg, a kedvenc szinem a kiraly kek es fekete, ja es egy kicsit gothikos vagyok meg emos :D
imadom az animeket es az alacsony fiukat.
a fekete haju fiukat imadom de a szoke es a barna is jo.
egy kep rolam:
csak a 12-17 eves fiuk erdekelnek a 18 mar tul sok
#randi/fiuk/fiu/animegirl/browngirl
2013. szept. 15. 21:58
1/13 anonim válasza:
Most milyen válaszokat vársz pontosan? :D Mi ez a kérdés egyáltalán? Most pasit keresni jöttél, vagy mire utal az utolsó mondat?
2/13 anonim válasza:
Nagyon helyes lány vagy, de még nagyon ráérsz a fiúkkal...
3/13 anonim válasza:
12 evesen meg babazzal kislany! Anyad hol van egyebkent ilyenkor?
4/13 anonim válasza:
jaa igen am aranyos vagy meg szép,de ráérsz a pasizással 18 20 évesen meghálálod magadnak ha most nem mész az árral amit a többi felnőőtnek látszani akaró pi*a csinál.Szóval légyszi ne! Hidd el ,hogy jobban értékelik -ha most ki is röhögnek h nem pasizol- de jobban értékelik az olyan lányokat a fiuk majd késöbb akik nem csinálják ezt a muszáj pasizni járni vkivel dolgot....tényleg legyél értékes!
6/13 A kérdező kommentje:
az utolso koment: ha meg egy ijet ir valaki at ugrom a kepernyon kerestul es le tepem a fejed vagy a karod vagy az oszes testreszed.
2013. szept. 16. 14:10
7/13 anonim válasza:
te még kislány vagy...hagyd ezt, jó?? légyszives, az utolsó kommentre reagálásodból is látszik...
8/13 anonim válasza:
....egy metafórával válaszolok: képzeld azt, hogy egy hangya vagy, és egy utca a hangyaboly.... most komolyan teljesen átlagos vagy, semmi különös sincs benned
9/13 anonim válasza:
Mérnem úgy írtad hogy otaku vagy?:D amúgy "gamergirl" is vagy?
10/13 anonim válasza:
Egy normális 12 éves GYEREK. Szerintem még korai. Van egy veled egyidős húgom,és jelenleg nem tudnám elképzelni,hogy fiút akarjon. Igazából ledöbbentem a 12-17 írásodon. Szerintem egy 17éves többet akar,mint kézen fogva sétálni. Bőven lesz időd később!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!