Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tí is csak az ajándékok miatt...

Tí is csak az ajándékok miatt mentek el vérvételre?

Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 02:19
1 2 3
 21/27 Csincsy ***** válasza:

19-es válaszoló!

Erre írtam: "TaplalkozasHarcmuves válasza:

Úgy tartom, hogy a levett vért gyógyszerkészítésre használják fel, és ebben elég nagy pénz van. Amiből én nem kapok. Egy francos sör vagy ócska lisztes vacak.. ezzel piszkosul nem kerülök előbbre. Adnának húst, zöldséget, azaz ételt vagy pénzt.. Ahogyan illene, jobb helyeken.

De leginkább szerintem elmehetnek a fenébe."

Illetve az 5. válaszolónak is.

20. válaszolóval tökéletesen egyetértek, és minden tiszteletem az Övé! Édesapám is 30 éve rendszeres véradó, kapott már Ő is ajándékokat, meg oklevelet, de soha nem ez motiválta, ahogy engem sem! :)

(az első válaszomban elnézést a hiányzó "r" betű miatt)

2013. szept. 16. 10:45
 22/27 anonim ***** válasza:
Már rég voltam véradáson... de akkor a "miért ne?" volt az egyik motiváció. Anno meg az (szakközépiskola, egyetem) aznap nem kellett bemenni az órákra. Haverokkal bementünk a véradásra, aztán meg sörözni. :-D 3-4 sör után úgy éreztük, mintha 7-8-at ittunk volna :-D. De valakinek egy is beütött :-D
2013. szept. 16. 23:14
 23/27 anonim ***** válasza:

Üdvlehellet!

Mivel gyógyszereket szedek nem adhatok vért.

Minden elismerésem azoknak, akiv vért adnak!

Nem félek a tűktől, soxor vettek már vért tőllem. Rég elmúltam 18. Az egyetlen ok, hogy nem megyek vért adni nem más, mint amivel kezdtem, vagyis, hogy:

GYÓGYSZEREKET szedek, emiatt a vérem nem adható másnak.

Egyáltalán nem érdekelne, mit adnak, mert igazából Én adnék... VÉRT adnék... ...ha tehetném...

2013. szept. 17. 00:29
 24/27 anonim ***** válasza:

Na, eladtam magam, voltam plazmaadás regisztráción, most vizsgálják a vérmintám mennyire vagyok 'éces'.

Kaptam 'fájdalomdíjként' egy kicseszett milka waffelinit, gyorsan lepasszoltam egy csövinek. Nem baj, almájuk is van, az meg jó nekem.

Na, még Aczélt is el lehet csábítani egy kis lóvéért gyógyszergyárakhoz donornak. Jól van, pénzből élünk, a rohadt életbe is..

2013. szept. 18. 13:41
 25/27 anonim ***** válasza:
Mi bajod a Waffelinivel? :) Édesen szép az élet, valamibe meg úgyis meg kell halni :)
2013. szept. 19. 19:41
 26/27 A kérdező kommentje:
TaplalkozasHarcmuves nem adja le a szintet ilyen szutyok élelmiszerekre. Fő eledele a csirkemell és a rizs, desszertként bedob néha egy-két proteines sütit.
2013. szept. 19. 20:50
 27/27 anonim ***** válasza:

Jó esetben bármilyen hús és saláta, és mondjuk egy xilittel édesített tök-csokipuding (keményítőmentes, tök alapú csokikrém).

Ez így korrekt lenne. De sajna a rizs nálam befigyel néha, milyen kur.vajó hogy nincs fogyózás nálam.

2013. szept. 19. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!