Tí is csak az ajándékok miatt mentek el vérvételre?
Én néha megyek plazmaadásra, ott adnak 1500-2000 Ft-ot (a levett mennyiségtől függően), plusz egy szendvicset és kávét is kérhe/kaphat az ember. Ezt elvileg 4 naponta lehet ismételni, de én nem járok annyira gyakran, mert "lefárasztotta" egyszer az immundrendszeremet.
Kérdésedre válaszolva: jól jön az a kis pénz is.
NEM! Nem csak amiatt! Sőt! Ha nem kapnék semmit, akkor is mennék vért adni!
Előző válaszolók gondolkozzatok már egy kicsit! Nem kapsz semmit a gyógyszer bevételeiből, ezért nem adsz vért... Csak hogy nem minden vért ara használnak fel!!! Sokszor életet menthetsz egy váradással, amikor egy konkrét személy kapja meg a véredet...
Ne legyetek már ennyire buták, és önzőek! (tisztelet a kivételnek)
Egyébként Nálunk 500 Ft-os meleg étel utalvány jár, meg fürdő belépő véradás után. Előtte ásványvíz és nápolyi.
Plazmaadás szimpatikus, megfizetik - ahogy írták.
Akinek meg vérre van szüksége, ma már van lehetőség más módokra.. mindegy.
Még nem vagyok 18, (VÉRadásra nem mehetek) de VÉRvételre, imádok menni, megvan benne az életérzés.
Már várom, hogy 18 legyek :D
Kinek irtad ezt Csincsy?? Milyen gyógyszerbevétel? Érdekelné a fenét a bevétel, meg a pénz a véradás nem erről kell(ene) szóljon.
De én nem adhatok mert olyan gyógyszert szedek naponta ami miatt a vérem nem adható másnak!! Gondolom egészséges embereket nem akarnak be szteroidozni ami teljesen érthető is. Ja és nem mellesleg vérszegény is vagyok. Ez már önmagában kizáró ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!