Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek megkérdezem tőle?

Szerintetek megkérdezem tőle?

Figyelt kérdés
egy lány gimibe most jött hozzánk és itt ilyen pletykás libákból áll az osztály és ez a csaj tök szép meg minden és más mint ők de nagyon rejtélyes tartózkodó és van benne valami nagyon rideg de az osztályban lévő lányoknak ez nem tűnt fel és barátkoztak vele meg minden és ő is velük de nem hiszem h tényleg csak beilleszkedni akart volna van valami titka és egyik nap mikor mentem haza csak én voltam ott de ő nem látta hogy ott vagyok és találkozott valakivel aki megcsókolta de az a csók olyan volt min egy búcsúcsók és beszélgetek valami olyanról h ezt most neki kel elintéznie és a fiú azt mondta h arra ne is számítson h hagyja h ezt tegye nem engedi el vele fog menni és az egész olyan rejtélyes látszik hogy szerették egymást én csak kicsit jobba evvel a lánnyal de nagyon kíváncsivá tett meg valami olyat is hallottam h a lány azt mondta:-ne feleld mért vagyunk itt! megkérdezem tőle vagy ne?

2013. szept. 11. 22:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ne kérdezd meg semmi közöd nincs hozzá.
2013. szept. 11. 22:54
 2/3 A kérdező kommentje:
ma is oda mentem megint találkozot aval a fiuval de most nagyin idegesnek látszotak és azt monta a lány hogy sajnálja de ezt kellet tenie és a fiu el kezdet könyezni és azt monta jóhogyx akkor is meg fogja védeni csak enyit halotam belőle de mostmár igazán érdekel
2013. szept. 12. 14:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Hátha ennyire érdekel, mert muszáj volt hallgatóznod hát kérdezd meg. De aztán nem, hogy te leszel a hibás valamiért ha téged is belevonnak a történetükbe.
2013. szept. 12. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!