Vajon mit kéne tennem? (leszbikus)
Figyelt kérdés
Megszeretnék egy lányt csókolni de nem tudom hogyan kellene tennem..ő is szeretné csak nehezen veszem rá magam nem vagyok elég bátor,mert nem tudom,hogy mikor lenne a megfelelő vagy csak spontán ahogy az élet hozza? esetleg bkinek bmi féle tapasztalata ezzel kapcsolatban?szívesen fogadok mindenféle tanácsot ami hasznos lehet számomra,és nem a sok ostoba traktál a hülyeségével :) L / 202013. szept. 11. 19:51
1/2 anonim válasza:
Ha mindketten akarjátok, akkor nem értem mi a kérdés. Ne bonyolítsd túl.
2/2 anonim válasza:
A legegyszerubb az h elmentek bulizni.isztok sokat majd megcsokolod.ha meg nezz bamban fogd a piara:D nalam altalaban mindig tortenik csok lannyal nem nagy kunszt:) Eddig mindig jol sult el;) es azota is tartom a lanyokkal a kapcsolatot mint baratsag:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!