Nekem mind kiderült,szinte az összes kétszínű..de nem értem miért?Vajon bennem van a hiba??? Sztorikat is várok,én is mesélek :)
2009. nov. 3. 15:55
1/10 anonim válasza:
1 igazi barátom van. A többiről mindig kiderült, hogy egy kétszínű pics@.
Egy példa: elmeséltem "egyik legjobb barátnőmnek", hogy molesztáltak egyszer. Persze megígérte, hogy senkinek sem mondja el, mert mondtam neki, hogy mennyire rosszul érint ez engem, és nem akarom, hogy tudják.
Pár hét múlva az egész iskola erről beszélt, még osztályfőnöki órán is téma voltam a fölöttem járó osztályban.
Ez egy igaz barát....
2009. nov. 3. 16:05
2/10 anonim válasza:
1 BFF-em van,ő igazi barát,de szerintem a többi barátom 80%-a is az.
történet nemigazán jut eszembe,szinte minden fontos dolgot csak a BFF-em tud,ugyhogy a többiek akik esetleg kétszínűek nem tudnak sokmindent kibeszélni rólam.
2009. nov. 3. 17:20
3/10 anonim válasza:
Nincs olyan "igaz" barátnőm. Mindegyiket szeretem, de sokszor csalódok bennük és ezért nem neveznék senkit igaz barátomnak. Nekem az állatok az igaz barátaim :) És az anyukám. Bennük mindíg megbízhatok :D
2009. nov. 4. 16:09
4/10 anonim válasza:
nekem is egy igaz barátnőm van :D 14 éve ismerjük egymást, és mindíg összetartottunk
2009. nov. 25. 21:52
5/10 anonim válasza:
Nekem csak 3igazi barátom van volt egy amikor azt hittem h jó meg minden de amikor oda jött hozzánk 3 2asjtós cigány (nekem volt cigim) és az a hülye azt mondta h van cigim utána jól le is szidtam.:( :D
2009. nov. 26. 08:07
6/10 anonim válasza:
Nagyon ritka az ,, igaz barát" ! Gondoljatok bele abba hogy szinte kivétel nélkül minden ember a maga érdekeit tartja elsődlegesnek! Arról nem is beszélve, hogy nem tudja az egyik ember, a másik problémáiba (örömébe) teljesen beleélni magát. Nem sajátjának éli meg.ergo félredobja. Persze segíthet támogathat, de akkor sem lát bele az érzéseinkbe, gondolatainkba! Sokszor még az ember saját maga sem érti saját érzéseit!!
Nem hiszem hogy, benned van a hiba,hanem a rendszerben :)
2009. nov. 26. 09:03
7/10 anonim válasza:
én most jöttem rá hogy azok a barátaim,akiket eddig a legfontosabbnak tartottam,a legszemetebbek...epic fail^^
2009. nov. 26. 12:53
8/10 anonim válasza:
kétszínűek, de így szeretem őket
2009. nov. 26. 14:15
9/10 anonim válasza:
kétszínű mindegyik , még az is akit régen a legjobb barátnőmnek hittem a hátam mögött meg kibeszélt ennyit legjobb barátnőről.
2010. júl. 22. 08:03
10/10 anonim válasza:
Egy van..és bezárul a kör....vagyunk 7-en akik így együtt mozgunk, de az összes kibestél mindenkit. Utálom ezt...szép a csizmád..nekem meg a de utálom ezt a lányt megy...tipikus...kizárni meg lehetetlen őket...Tudni kell, hova tedd az embereket...:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!