Milyen ízű az emberi hús?
Figyelt kérdés
Nem tervezem hogy megkóstolom, épp ezért kérdezem. xd Te megkóstolnád, ha lehetne, minden következmény nélkül? Milyen ízű lehet?2013. szept. 8. 16:14
1/4 anonim válasza:
"Te megkóstolnád, ha lehetne, minden következmény nélkül? "
Nem.
"Milyen ízű lehet?"
Mivel valószínűleg nem sokan kóstolták eddig, nem tudom, fölfogni, hogy miféle választ vársz erre. De menj el valami cigánynegyedbe és vadássz, süsd meg őket. Nem kár értük és legalább választ is kapsz a kérdésedre.
2/4 anonim válasza:
ne hallgass az előzőre! cigánytól még vmi betegséget kapsz:D
amugy allitolag hasonló mint a disznó,és nem kóstolnám meg!
jó nekem a csirke :D
3/4 A kérdező kommentje:
"Mivel valószínűleg nem sokan kóstolták eddig, nem tudom, fölfogni, hogy miféle választ vársz erre."
Olyanfélét hogy szerinted... vagy saját véleményed nincs? Én is azt hallottam hogy olyasmi mint a disznóhús... Amúgy meg szerintem elég sokan kóstolták már. ;)
Köszi a válaszokat ;)
2013. szept. 8. 20:21
4/4 A kérdező kommentje:
Meiwes szerint is disznóhús ízű (ő pedig csak tudja tán xd) http://www.youtube.com/watch?v=-ylE5NXR3I0
2013. szept. 8. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!