ezt láttam Puruttyán. szörnyű! honnan tudod hogy azért csinálta?
2009. nov. 2. 22:05
2/11 anonim válasza:
Ez a nő BETEG!!!!
halott kibelezett kutyával fényképezkedik
elrémisztettek a képek
2009. nov. 2. 22:09
3/11 anonim válasza:
Ebből a léányból sohasem lesz állatorvos. Viszont bármilyen gazságra rávehető!
2009. nov. 2. 22:10
4/11 anonim válasza:
undorító! engem megrendített, és felháborítottak a képek... nem is értem hogy lehet valaki ilyen kegyetlen, és még mosolyog is közben.
ezt kellene ezzel a lánnyal is csinálni!
2009. nov. 2. 22:15
5/11 anonim válasza:
Így, hogy a szövegből egy kukkot se értek, elég nehéz nyilatkozni. A kérdés az, hogy megölte a kutyát, vagy elve halott kutyával dolgozott. Első esetben nyilván elítélendő, amit csinált, második esetben semmi kivetni való nincs benne, hiszen a boncolás és preparálás régóta létezik. Ugyanakkor nem illik ilyen képeket a netre pakolni, ez erősen etikátlan még tudományos körben is.
2009. nov. 2. 22:15
6/11 A kérdező kommentje:
Onnan tudom hogy lefordítottam egy fordítóval.
Bocsánat hogy feltettem, de annyira idegesít, hogy nem igaz.
2009. nov. 2. 22:30
7/11 anonim válasza:
ezt már régebben láttam...
Szerintem is borzasztó! Állatvédo vagyok és szeretem a békét, de ilyenkor én is megkérdezem, hogy minek él az ilyen??
2009. nov. 2. 22:30
8/11 anonim válasza:
Én is láttam már ezeket a képeket itt a Gyakoriban!!!Undorító,hogy valaki ilyet csinál az elmebeteg!!!
2009. nov. 2. 23:10
9/11 Zümy válasza:
Most ideges lettem:@
utálom az ilyen embereket...ilyen minek él?És még mosolyog is.EZ undorító és ez a csaj beteg.Teljesen felháborító és hihetetlen,hogy vannak ilyen "emberek"is :S
2009. nov. 3. 17:26
10/11 anonim válasza:
mér kellett így megalázni szegény kutyát? ha élt is amikor a csajhoz került akkor miért nem egy olyat keresett aki már magától jobblétre szenderült? hmm? én ezt nem értem!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!