Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol tudnám Ross Lynch-et elérni?

Hol tudnám Ross Lynch-et elérni?

Figyelt kérdés

2013. szept. 8. 13:17
1 2
 11/19 R5 válasza:
Itt én vagyok a legeslegnagyobb rajongoja és tudom az összes elérhetőségét (e-mail,tel.szám,lakcim stb.) És már találkoztam vele csomoszor és egy csomo R5 cuccom van tőle.. :)
2014. jún. 14. 08:59
 12/19 Fannii Lynch válasza:
Én sok elérhetőségét tudom, de nem az a válaszolgatós fajta. :s
2014. jún. 17. 15:48
 13/19 anonim ***** válasza:
Facebook a barátod :D
2014. júl. 6. 18:48
 14/19 anonim válasza:
R5 nevü felhasználó:Komoly?Mert akkor te egy kib...ott mázlista vagy
2014. júl. 13. 11:37
 15/19 Fannii Lynch válasza:
Még ha el is érnéd, nem biztos, hogy válaszolna. Jobban jársz Stormie-val vagy Riker-rel.
2014. júl. 14. 13:35
 16/19 anonim válasza:
R5 nevű felhasználó, itt mindenki azt hiszi hogy "nálam nagyobb rajongója nincs" És ha tudod minden eléhetőségét legalább az egyiket írd le
2014. aug. 26. 09:45
 17/19 anonim válasza:
Hogy érted el? Az lehetetlen.
2015. júl. 25. 16:44
 18/19 anonim válasza:

R5 nevű felhasználó rohadj meg ha ez igaz de ha nem akkor szégyeld magad!

Facebookon nem szokott túl aktív lenni.

Instagramra posztol néha.

Emailt,telefont nem tudok.

Menj el a koncertjére! Akkor legalább látod.

Amúgy tudja valaki hol lehet R5 nyakláncot kapni? Tudjátok ami Ross nyakában szokott lenni.

2015. dec. 28. 12:23
 19/19 Horváth Tamás Zsolt válasza:

Érdekes?? En 3 eve voltam los angelesben es ott ment el a tesoival es en nekem volt angolbol nyelv vizsgam 100% lett es en oda mentem es meg adta h

ugyhogy.en jobban tudok mindent rola mint a okoskodo aki tudja a szamat jaja persze es el monta.hogy mi az ugy hogy.nem kell a kapu hogy te tudod es 2 napja jottem haza los angelesbol es akkor is talakoztam vele ugy hogy.mind1 1995.12.19 szulettet es nekem meg adta a telo szamat ugy hogy mind1 es lehet hogy ki megyek los angelesbe lakni es mindig talakozni fogok vele...... na jo ejtt

2016. aug. 24. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!