Ki Ross Lynch barátnője?
Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 18:50
1/12 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=Lfxev8Pa6hg
1. kérdés: Egyedülálló vagy? - Egyedülálló vagyok, igen.
És ez még mindig így van :)
5/12 anonim válasza:
Laura Marano nem a barátnője ;) Vele csak egy sorozatban játszik, egyébként is már sok éve megy az Austin és Ally Amerikában, csak MO-ra nem rég vezették be, szal már rég felkérte volna Ross. Gondolom a Youtube-ról veszed ezeket, de most mindenkinek elmondom, hogy ROSS-NAK NEM LAURA MARANO A BARÁTNŐJE :)
6/12 Fannii Lynch válasza:
Nincs barátnője! A bandából csak Riker és Ross szingli.
7/12 nagykutya12 válasza:
jajajajajaaa én tudom h ki a barátnője ti kis nyomik
8/12 anonim válasza:
Laura Manaro.
Láttam, a facebookján, hogy állandóan olyan képeket osztogat meg amin Laurával van. Egyfolytában..
Rerngeteg facebook oldala van, és láttam hogy az egyiknél Laurával vannak, egymás mellett és úgy mosolyognak a kamerába.
A facebookon láttam hogy egy olyan volt kiírva hogy Kapcsolatban vele: Laura Marano.
Szóval TUTI hogy együtt van Laurával.
9/12 anonim válasza:
nagykutya12-HA TUDOD KI A BARÁTNŐJE AKKOR MEG MIÉRT NEM ÍROD KI!!! BIZTOS HOGY NEM TUDOD HOGY KI A BARÁTNŐJE... CSAK MENŐZNI AKÁRTÁL. Te nyomi!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!