Mit csináljak? /lent/
Van egy fiú,aki csak 2-3 hónappal fiatalabb nálam és 1 évvel alattam jár,a nyáron és még tavaly is jól elbeszélgettem vele és nagyon aranyosnak találom,de nem tetszik,meg semmi ilyesmi,csak aranyos fiú! Na szóval a lényeg,hogy vele úgy tudok beszélni,persze facebookon,ahogy eddig senki fiúval és ma találkoztam is vele,de írta,hogy nem tudja,mik vagyunk,barátok,vagy csak úgy írogatunk. Nagyon élveztem vele ezt a napot,de nem is tudtam,hogy ma ő is itt lesz.Mindig rám nézett,de viszont alig beszéltünk és rajtunk kivvül még 15 osztálytársam ott volt,akik nagyon zavaróak voltak! El szeretném hívni,de nem úgy,hogy csak ő és én,mert félek,hogy nem lenne közös témánk és leakadna a beszélgetésünk! Hogy hívjam el? Mit csináljak? Nagyon szeretnék vele élőben beszélni és zavar,hogí csak írni tudunk! :(
Tudom,hogy kicsit hosszúra sikeredett a leírásom,de kérlek akik olvassátok ezt,remélem tudtok nekem segíteni!! :)
Ja és nem szeretnék mást,csak a barátja lenni! :)
12/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!