S. O. S Animefanok? (lent)
Tudnátok nekem olyan animét mondani, amibe nem a lány kezdeményez? Vagyis h pl. a fiú csókolja meg a csajt és nem fordítva. Meg, ha lehet, akkor a fiú nem olyan kis töketlen hanem "rossz fiú" vagy nem tudom máshogy mondani, de ne olyan kis nyápic "jaj vér" stb. de mondjuk a lány se legyen olyan mint az Amnesi-be a csaj. Műfaj tökmind1 (bár mint a kiírásból is kiderült ne Yaoi legyen, hanem fiú-lány kapcs)
A válaszokat előre is köszi! :D
Kaichou wa maid sama-egesz jo
Sukitte ii na yo-nem nagy szam
Bokura ga ita-nem befejezett, egesz jo
Nodame cantabile-egyik kedvencem, es a felsroltak kozul is kiemelkedoen a legjobb
Itazura na kiss-befejezett tortenet, egesz jo
Special A-nem befejezett, az itteniek kozul talan a leggyengebb
az alapjan amit leirtal, marmint ami nekem lejott belole, mast nem nagyon tudok irni, ezek kozott tul sok izgamlas anime nincs, de shoujonak nezhetoek. Sajat velemenyt irtam rola, de az Animeaddicts oldalan utanna nezhetsz, mert attol meg hogy nekem nem nyerte el egyik masik a tetszesem neked meg elnyerheti
remelem tudtam segiteni
Jó kérdés, ilyen animék engem is érdekelnének valami ilyesmire gondoltál?
Stigma of the Wind
Kaichou wa Maid-sama!
Special A
Soul Eater?
Shugo Chara ( Yoru (?) gondolok és nem a „kiskirályra”)
Kilari (hiroto)
Hidan no Aria (sajnos ebbe a fiúnak 2 személyisége van és elég kevésszer van a „ rosszfiús személyisége de azért)
1# ismerem a Animeaddicts de olyan választás nincs h „rosszfiús” és h ne a csaj legyen rámenős hanem a fiú.
2# kbc igen arra gondoltam amit leírtál!
Sajna mindet láttam amiket írtatok! :/
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!