Animefanok! Ti gondolkodtatok már azon hogy milyen jó lenne ha olyan életetek lenne mint egy animének?
Figyelt kérdés
Mert én mostanság sokat gondolok erre2013. ápr. 19. 16:51
1/10 anonim válasza:
Olyan élet, mint egy animének? Nem inkább anime szereplőnek?
Másrészt meg nagyon nem mindegy, hogy melyik sorozatra gondol az ember. Sokban nagyon nem lenne jó. Death Note, Code Geass nem lenne jó, de mondjuk Baccano!, Gintama, Tiger & Bunny nem lenne rossz.
2/10 anonim válasza:
Én a Durarara!!-ban élnék, mint Izaya szeretôje, meg a Code Geass-ban Lelouch oldalán állva én Geass-el rendelkezve :P tökéletes életem lenne XD
3/10 Bogika53 válasza:
Nos,igen én is sokszor gondolok erre viszont én a fairy tailbe vagy a kilariba esetleg a narutoban lennék szívesen.
4/10 anonim válasza:
Angel Beats! , túlvilágon halhatatlanul heverni , örök internet kapcsolattal XD
Code Geass , de csak azért mert Lulu Epic.
5/10 anonim válasza:
Én inkább azon szoktam, hogy ők élnének köztünk. :)
6/10 anonim válasza:
az még jobb lenne :333 Lelouch már rég az enyém lenne :D
7/10 anonim válasza:
Tied lenne akkor te nem lennél :D
8/10 anonim válasza:
Ha engem beeresztenének a One Piece-be ott olyan jelenetek lennének Ace-szel... huhúú :DD
9/10 anonim válasza:
Fairy Tailból a Lucy lennék mert sok mindenben hasonlítunk ^^
10/10 anonim válasza:
hát lehet halott lennék ha Lulu az enyén lenne XD de akkor Izayaaa <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!