Csak nekem fáj az orrom, könnyezik a szemem és folyik az orrom a wasabis lays chipstől?
Figyelt kérdés
2013. szept. 6. 20:58
1/6 anonim válasza:
Aki nem bírja a csípőset azzal általában ez történik.
2/6 anonim válasza:
Igen, csípős, az igaz. De az is lehet, hogy a kérdező szervezete nem bírja a glutamátokat, és mintegy allergiaként ilyen tünetei vannak. Nekem pl. a fejem fáj, ha valamilyen glutamátot eszem, és iszonyúan szomjassá válok tőle. Akár Vegetás étel, akár más "ízesítő" van az ételben, kb 20 perc múlva rosszul vagyok. Emiatt pl. egyáltalán nem tudok vendéglői vagy gyorséttermi kaját enni :(
Nekem ez kb. két éve alakult ki, előtte nem volt bajom semmitől - aztán másfél év alatt derítették ki a dokik, hogy a natrium-glutamát és társai okozzák a tüneteimet.
3/6 anonim válasza:
na majd veszek hétfőn és kipróbálom nekem folyik-e :D
5/6 A kérdező kommentje:
bírom a csípőset, imádom is.
nem hiszem,hogy allergia lenne.de kösz, a gondolatfejtést. :)
próbáld, próbáld! :D
szerintem is jó, csak kissé erős.
2013. szept. 7. 13:38
6/6 anonim válasza:
az is lehet,h azért folyik, mert a wasabi sztem nagyon hasonló a tormához, ami azoknál is orrfolyást okozhat akik szeretik és bírják a csípőset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!