Ha már megismertétek egymást valakivel, miről beszélgettek?
Bármiről.
Mit csináltál aznap, kivel milyen hülyeséget csináltál, stb stb.. Aztán ő is felhoz valamit, és így megy tovább.
veszéljetek arról, amit mind a ketten szerettek csinálni.
Én például már több, mint egy éve levelezgetek egy lánnyal, akivel a közös pontunk az írás. Ő is nagyon szeret írni regényt/novellát/történetet. És mindig megmutatjuk egymásnak az aktuális irományzunkat...
Néha meg megmutatjuk egymásnak, hogy éppen milyen könyvet olvasunk, ha mind a ketten olvastuk, kielemezzük, megyvitatjuk a témáját. Vagy ha még egyikünk nem olvasta - és jó könyvről van szó - akkor ajánljuk a másiknak, hogy olvassa el.
Még másról is szoktunk beszélgetni: időjárásról (mivel nagyon messze lakunk egymástól, néha napján érdeklődünk, hogy éppen a másiknál milyen az idő), szerelemről, családról, BLOGOKRÓL - ő is vezet blogot, meg én is, meg néha, ha valamelyikünk talál egy új/jó blogot, akkor megmutatjuk a másiknak is, hogy ő is olvassa...
Aztán meg csak úgy beszélgetünk mindenről...
És én nem hiszem, hogy annyira ismernéd, hogy ne legyen amit kérdezz róla - vagyis oké, hogy tudjátok a másiknak a kedvenc filmjét, színét, állatát, a családi helyzetét, hogy van-e testvére, és ha van fiú-e vagy lány, nagyobb-e, vagy kisebb...
Szóval szerintem mindenkinek van még amit mesélni magáról/megtudni a másikról :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!