Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elkezdtem egy történetet....

Elkezdtem egy történetet. Érdemes folytatnom?

Figyelt kérdés

Hát ez a " remekmű" Szeretném tudni hogy egyáltalán érdemes e folytatnom.

PROLÓGUS

Taylor megfogta a kezem.

- Mert szeretlek! - súgta.

A szája félelmetes közelségben volt az enyémhez. Szerettem volna hozzá bújni és elhinni mindent. Hogy szeret, hogy ez az egész meg sem történt, hogy mindez csak egy rossz álom. De tudtam, hogy ez a valóság, és hogy messze nincs semmi a legnagyobb rendben. Erőt vettem magamon hogy szembe száljak vele.

- Szóval hogy összegezzem. Besétáltál az életembe úgy három napja. Valahogy elérte, hogy meg bízzak benned. Aztán kinyírtad azt a fazont. - kihúztam a kezem a kezéből. - És a válaszod arra, hogy miért tetted az, hogy szeretsz?

A tekintetét kerestem, de nem volt hajlandó a szemembe nézni.

- Ez sokkal bonyolultabb, mint gondolnád. - Csak ennyit volt képes mondani rá? Kiborultam.

- Az mindegy hogy mit gondolok, te megöltél egy embert! - fakadtam ki. És az egészben a legszörnyűbb az volt, hogy még csak nem is emlékszem rá. Akárhányszor megpróbálom visszaidézni egyre homályosabb az egész. - Miért? Csak annyit mondj meg miért?

- Elvesztelek. - A szeméből mély fájdalom áradt. Olya mintha nem is hozzám beszélne, a szeme a távolba réved. Átnézett rajtam. - Lejár az idő, és megint eltűnsz... Mi előtt újra...

- Mi újra, és milyen idő? Csak össze akarsz zavarni! - Kiabáltam – Jogom van tudni miért! Vagy csak eszköz voltam? Mindvégig ennyit jelentettem neked, igaz? - A már egy ideje magamba fojtott érzelmek most kitörtek. Sírva fakadtam. Tudtam, hogy pont most rombolom le a látszatot miszerint határozott és erős vagyok, és azt is hogy ezt pont Taylor miatt erőltettem magamra, de már abban is kételkedtem, hogy ezt valaha is elhitte. Nem tudtam tovább tartani magam. Gyenge voltam, végtelenül gyenge, és ezt mindketten tudtuk.

- Nem. - Jelentette ki szilárdan. Gyengéden letörölte a könnyeimet, mielőtt elránthattam volna a fejem. - Mindig is többet jelenettél. Hidd el, ha több időm lenne, mindent elmondanék. Elkeseredetten elmosolyodott - De nincs...

#történet #kritika #könyv ötlet
2013. szept. 3. 20:37
 1/4 anonim ***** válasza:
érdekesen kezdődik, bár van ott egy helyesírási hiba: "szembeszálljak". amúgy mi lesz a sztori? :)
2013. szept. 3. 20:44
 2/4 anonim ***** válasza:
engem érdekelne :D
2013. szept. 3. 20:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez tényleg jól esik! Amúgy még nem egészen tudom hogy mi lesz belőle de majd jön az is! Amúgy meg bocsi a helyesírás miatt fantázia van helyesírás kevésbé! És tényleg köszönöm!
2013. szept. 4. 19:04
 4/4 anonim válasza:
Stephen King "Az írásról" című könyvében írásra buzdította az arra hajlamos olvasót. Szóval szerintem folytasd. Még mindig jobb, mint a Szürke ötven árnyalata.
2015. aug. 3. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!