Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fecske Lovardának milyenek az...

Fecske Lovardának milyenek az árai, oktatói, lovai?

Figyelt kérdés

A Fecske Lovardáról sok jót olvastam/hallottam. Hogy kellemes, családias a környezet, meg hogy normálisak az oktatók, de szívesen meghallgatnék bővebb személyes tapasztalatokat, meg a véleményeteket. :)

/A honlapjukon nem találtam az árakat (főként a kezdőknek futószáras oktatás, a bérletet) és mást se nagyon./

#árak #lovaglás #ló #lovarda #oktató #futószár #Fecske Lovarda #Fecske Lovas Sport Egyesület
2013. szept. 3. 19:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Biztos a saját lova volt
2014. szept. 28. 19:30
 12/17 anonim válasza:
74%
Én oda járok lassan 1 és háromnegyed éve és imádok ott lovagolni és attól még hogy nem puccos nyerget,kötőféket stb. adnak a lovakara attól még nem lesz elhanyagolt a ló. A koszosság meg azért van mer az izzadt lovak szeretnek hemperegni a homokban. Ha meg azt hiszed hogy ott hasmenéses lovak vannak akkor vagy túlzol vagy nem láttál még lótrágyát.
2015. szept. 8. 21:20
 13/17 anonim válasza:
72%
Jézusom. Most látom miket írtak erről a lovardáról. Képzeljétek, az "odaszokott" csapatnak is el kell kezdenie odajárni, nem? Így lehúzni egy ilyen jó helyet... családias hangulat, gyönyörű lovak (akik egyáltalán nem automaták, ha már jártál ott tudnod kéne) és nagyon jó programok. Baromi jó túrákat csinálnak és én itt tanultam meg lovagolni. Nem olyan módszereket használnak, hogy díjlovagló legyél, hanem a lovaglásban lévő szabadság érzést mutatják be. Csak ajánlani tudom. (ui.: ne tudjátok mennyi pénzt költenek a cuccokra :) elég sokat)
2016. febr. 17. 17:41
 14/17 anonim válasza:
79%

Sajnálatra méltó, hogy így lehúzzák a lovardát ilyen ocsmányságokkal! Érdekes módon olyan sokan járnak ebbe a ,,szarba,, ahogy fogalmaznak, hogy előre 2-3 hétre is kérek időpontot mert annyian járnak.

Valamint: van új honlap, részletesen mindennel árakkal, az egész lovarda családi vállalkozás, nincs idegen külsős oktató.

A WC kb egy ,,dísz,, vagy hasonló, mert van öltöző, zuhanyzó, angol wc csak ki kéne nyitni a szemeket, vagy kérdezni :)

ez nem egy díjlovas, vagy akármilyen nagy volumenű lovarda, senki nem tanul itt meg versenyre menni. Fecske LOVAS ISKOLA, tehát az alapokat tanulják meg az emberek.

Nagyon jó túrák szoktak lenni 1 napostól kezdve az 1 hetesig.

Nem 1-2 ló van, hanem 10 fölötti létszám, 1 db nyereg bármilyen felszerelés nélkül 100ezer ft. Teljesen felszerelve+ kantár olyan 150 ezerből jön ki. Akkor h tudunk beszélni arról h ilyen olyan modern felszerelés legyen?

Gratulálok, hogy sokan csak azért írnak ide, hogy lehúzzák a másikat, remélem az ócsárolók azóta megtalálták a számukra tökéletes helyet és profi díjlovasok, díjugratók vagy akármik lettek!

Mellesleg azt kéne értékelni hogy ez a lovarda azért jött létre mert elsősorban sérült gyermekek gyógylovagoltatására fektetnek hangsúlyt és reális áron! van ahol ugyanezért a szolgáltatásért 8-10ezret kérnek el 25-30 percre!

2016. ápr. 12. 10:48
 15/17 anonim válasza:

Amúgy meg mi köze van a WC állapotának a lovardához? Olyan mosdó kell, mint egy hotelben??? És ott öltöző,és rendes WC is, csak tényleg kérdezni kéne.

Én pl. a szénabálák mögé szoktam leguggolni(a fűre, mielött még valaki belekötne).

2016. jún. 28. 22:12
 16/17 anonim ***** válasza:

Tényleg "Jézus" ! Tanyasi budi, bálaközé tisztítás ......

Ez Pesten van?

2016. okt. 28. 00:13
 17/17 anonim ***** válasza:

Kedves, vagy Tisztelt (ahogy tetszik) 14 és 15. hozzászóló!

Szomorú, hogy a hozzászólásotokból folyik a gyűlölet. Min vagytok felháborodva? Az előző hozzászólások más emberek véleményei, amiknek nem feltétlenül kell egyezniük a tietekkel. Jobb lett volna, ha nem szólaltok meg, mert így csak igazoltátok a kritikákat.

Ezek szerint: ki tudja hány fős a család, legfeljebb annyi oktató van, aztán meg vagy van papírjuk, vagy nincs.

Lehet hogy tényleg gond van a felszereléssel.

Ez a lovarda nyújt valami szolgáltatást, annak a feltételeit biztosítani kell. Miért tartozik a vendégekre, hogy ez mennyibe kerül? az viszont már tartozik, hogy az milyen állapotú.

Ahogy olvashatjuk, a vendégeknek fogalmuk sincs hol a WC. Nyilván, ha szükségük volt rá, akkor megkérdezték, és a budit találták. (Az hogy nyílt területen vécéznek, nem kellene propagálni. Nem biztos, hogy ez a higiéniai előírásoknak megfelel. Mindemellett mutat egy színvonalat.)

Ez a lovarda az alapokat tanítja, egyik illetőnek már 1 és 3/4 éve, miközben túrázni jár. Hát ezt ítéljék meg azok, akik értenek hozzá.

Azt hogy milyen szinten nyújtanak szolgáltatást, azt közölni kell az ügyfelekkel, ha ezt megteszik, akkor lehet dönteni, hogy ez a szint adott valakinek megfelel, vagy sem. Így nyilván nem lehet gond.

Egy fizető ügyfélnek miért kellene figyelembe venni, hogy ezt a lovardát miért alapították?

A lovarda díjait maguk állapítják meg, nyilván aszerint, ahogy a munkájukat megítélik, miért érv, hogy más lovardának mennyi a díja?

Nagyszerű, hogy van honlapjuk, köszönjük, hogy ezt közölted. Nyilván ha a kérdező ezt tudja, akkor nem kérdez. Elegánsabb lett volna, ha a honlap címét is elárulod, ha már beszélsz.

Gondolom, azt hitted jót teszel, ha odacsapsz a hozzászólóknak, de csak mindenkit lejárattál.

Javaslom, hogy mondókádat mond így: Én úgy gondolom, hogy...(elmondod amit te láttál)

Így lehet, hogy igazad van, ami egy agresszív, primitív köpködésnél bizony nincs.

2017. febr. 2. 03:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!