Fecske Lovardának milyenek az árai, oktatói, lovai?
A Fecske Lovardáról sok jót olvastam/hallottam. Hogy kellemes, családias a környezet, meg hogy normálisak az oktatók, de szívesen meghallgatnék bővebb személyes tapasztalatokat, meg a véleményeteket. :)
/A honlapjukon nem találtam az árakat (főként a kezdőknek futószáras oktatás, a bérletet) és mást se nagyon./
Sajnálatra méltó, hogy így lehúzzák a lovardát ilyen ocsmányságokkal! Érdekes módon olyan sokan járnak ebbe a ,,szarba,, ahogy fogalmaznak, hogy előre 2-3 hétre is kérek időpontot mert annyian járnak.
Valamint: van új honlap, részletesen mindennel árakkal, az egész lovarda családi vállalkozás, nincs idegen külsős oktató.
A WC kb egy ,,dísz,, vagy hasonló, mert van öltöző, zuhanyzó, angol wc csak ki kéne nyitni a szemeket, vagy kérdezni :)
ez nem egy díjlovas, vagy akármilyen nagy volumenű lovarda, senki nem tanul itt meg versenyre menni. Fecske LOVAS ISKOLA, tehát az alapokat tanulják meg az emberek.
Nagyon jó túrák szoktak lenni 1 napostól kezdve az 1 hetesig.
Nem 1-2 ló van, hanem 10 fölötti létszám, 1 db nyereg bármilyen felszerelés nélkül 100ezer ft. Teljesen felszerelve+ kantár olyan 150 ezerből jön ki. Akkor h tudunk beszélni arról h ilyen olyan modern felszerelés legyen?
Gratulálok, hogy sokan csak azért írnak ide, hogy lehúzzák a másikat, remélem az ócsárolók azóta megtalálták a számukra tökéletes helyet és profi díjlovasok, díjugratók vagy akármik lettek!
Mellesleg azt kéne értékelni hogy ez a lovarda azért jött létre mert elsősorban sérült gyermekek gyógylovagoltatására fektetnek hangsúlyt és reális áron! van ahol ugyanezért a szolgáltatásért 8-10ezret kérnek el 25-30 percre!
Amúgy meg mi köze van a WC állapotának a lovardához? Olyan mosdó kell, mint egy hotelben??? És ott öltöző,és rendes WC is, csak tényleg kérdezni kéne.
Én pl. a szénabálák mögé szoktam leguggolni(a fűre, mielött még valaki belekötne).
Tényleg "Jézus" ! Tanyasi budi, bálaközé tisztítás ......
Ez Pesten van?
Kedves, vagy Tisztelt (ahogy tetszik) 14 és 15. hozzászóló!
Szomorú, hogy a hozzászólásotokból folyik a gyűlölet. Min vagytok felháborodva? Az előző hozzászólások más emberek véleményei, amiknek nem feltétlenül kell egyezniük a tietekkel. Jobb lett volna, ha nem szólaltok meg, mert így csak igazoltátok a kritikákat.
Ezek szerint: ki tudja hány fős a család, legfeljebb annyi oktató van, aztán meg vagy van papírjuk, vagy nincs.
Lehet hogy tényleg gond van a felszereléssel.
Ez a lovarda nyújt valami szolgáltatást, annak a feltételeit biztosítani kell. Miért tartozik a vendégekre, hogy ez mennyibe kerül? az viszont már tartozik, hogy az milyen állapotú.
Ahogy olvashatjuk, a vendégeknek fogalmuk sincs hol a WC. Nyilván, ha szükségük volt rá, akkor megkérdezték, és a budit találták. (Az hogy nyílt területen vécéznek, nem kellene propagálni. Nem biztos, hogy ez a higiéniai előírásoknak megfelel. Mindemellett mutat egy színvonalat.)
Ez a lovarda az alapokat tanítja, egyik illetőnek már 1 és 3/4 éve, miközben túrázni jár. Hát ezt ítéljék meg azok, akik értenek hozzá.
Azt hogy milyen szinten nyújtanak szolgáltatást, azt közölni kell az ügyfelekkel, ha ezt megteszik, akkor lehet dönteni, hogy ez a szint adott valakinek megfelel, vagy sem. Így nyilván nem lehet gond.
Egy fizető ügyfélnek miért kellene figyelembe venni, hogy ezt a lovardát miért alapították?
A lovarda díjait maguk állapítják meg, nyilván aszerint, ahogy a munkájukat megítélik, miért érv, hogy más lovardának mennyi a díja?
Nagyszerű, hogy van honlapjuk, köszönjük, hogy ezt közölted. Nyilván ha a kérdező ezt tudja, akkor nem kérdez. Elegánsabb lett volna, ha a honlap címét is elárulod, ha már beszélsz.
Gondolom, azt hitted jót teszel, ha odacsapsz a hozzászólóknak, de csak mindenkit lejárattál.
Javaslom, hogy mondókádat mond így: Én úgy gondolom, hogy...(elmondod amit te láttál)
Így lehet, hogy igazad van, ami egy agresszív, primitív köpködésnél bizony nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!