Írok egy fanfiction-t. Ti kivel hoznátok össze Legolas-t? Éowyn-nal, vagy Arwen-nel?
Figyelt kérdés
2013. szept. 3. 15:56
21/29 anonim válasza:
Szerintem Éowyn jobban illik hozzá, de elolvastam a mindkettőhöz (Arwen&Legolas, Éowyn&Legolas) fűzött sztori alapodat és mindkettő nagyon tetszett. Ezért szerintem az lenne a legjobb, ha mindkettőt megírnád.
22/29 anonim válasza:
#13-As vagyok legyszi kuld el uzibe ami mar megvan :D
23/29 Annawella válasza:
Szerintem igazán egyikkel sem. Mint a hobbitból is kiderül, Legolas feltehetőleg a harcos szellemű nőket kedveli lásd Tauriel. Arwen finom teremtés , Éowyn pedig nem igazán az a tipikus belevaló csaj.Más részt pedig nem hiszem hogy jó ötlet lenne ennek a történetnek a szereplőivel és történetével tovább foglalkozni könyv formájában. Egyrészt én is nagy Fanja vagyok mind a hobbit mind a gyűrűk ura történeteknek.Egyébként nem hiszem hogy (mostmár 13 vagy 14 évesen ) akkorát tudnál alkotni mint Tolkien vagy akár csak kiadnák a könyved :) És semmi bántást nem akartam mondani, ha valamit annak vennél akkor előre is bocsánat :) Örülök hogy te is Fan vagy :)
24/29 anonim válasza:
Légyszi linkeljétek be az sztorijaitokat, ha elkészültek :D Olyan kevés a normális... :D
25/29 anonim válasza:
Én szívem szerint egyikkel sem, bár lehet hogy azért, mert van egy fanfictionom, amiben Legolas majd Tauriellel jön össze... Na mindegy. Próbálkozhatsz egy általad kitalált szereplővel is, nem muszáj a Tolkien által kitaláltakhoz ragaszkodnod.
26/29 Annawella válasza:
Kérlek szépen küld át nekem mind2-t :) köszönöm :)
27/29 Arlene0721 válasza:
Se Tauriel, se Arwen, se Éowyn. Egy negyedik és teljesen ismeretlen lenne a legjobb, mert azt érzésed szerint alakíthatod. Az alap szereplőkkel ezért kell csínján bánni, ha az ember egy könyv vagy sorozat alapján ír ficet, mert valamennyire hűnek kell maradni az illető személyiségéhez. Tauriel Kiliért van oda, Arwen Aragornért, Éowyn meg túl gyerek Legolashoz. Én azt javaslom, hogy (én legyek az a lány) a találj ki valakit.
28/29 anonim válasza:
Tudom régin kérdés de na :D hogy sikerült a sztori? :) kivel jött végül össze? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!